HTC HD2 için Android 6.0 hazır, HTC HD2 özellikleri

Akıllı telefon piyasasında artık ya Andorid vardır ya da iOS. İki sistem arasında en çok güncelleme ve geliştirme yapan ise şüphesiz Google’ın Adorid’i. Android’in son versiyonu 6.0 Marshmallow’u son model telefonlar bile uyarlayamazken, henüz 6 yaşında olan HTC HD2 bunu başardı. İşte detaylar;

HTC HD2 için Android 6.0 hazır, HTC HD2 özellikleri

HTC HD2 için Android 6.0 Marshmallow güncellemesi yayınlandı. Bir çok ünlü markanın bile hala yayınlayamadığı güncelleme henüz 6 yaşındaki HTC HD2 kendisine uyarladı ve kullanıcıları için yayınladı.

Dünyanın en iyi teknoloji forumlarından XDA Developers’da yayınlanan güncellemeyle beraber HTC HD2 için hazırlanan ROM kullanıcılar tarafından indirilebiliyor. Ayrıcalık da burada işte Android 6.0 Marshmallow güncellemesini ilk alabilen telefon olma dolayısıyla deyim yerindeyse efsane oldu.

PROBLEM                   

Ancak yeni yazılım telefonda stabil şekilde çalıştırılamadı. 6 yaşındaki HTC HD2’ye yeni yazılımı yükleyenler akıllı telefonun Wi-Fi, ses ve dokunmatik ekranını rahatlıkla kullanabiliyor. İşletim sistemini telefona yüklemek için gerekli olan talimatlar ise sitede yer alıyor.

HTC HD2 ÖZELLİKLERİ

4,3 inç "kapasitif" dokunmatik ekran,

HTC Sense teknolojisi,

Windows İşletim sistemi,

Microsoft Office dosyaları görüntüleme,

PDF belgelerini görüntüleme,

Qualcomm'un yeni 1Ghz Snapdragon mobil işlemcisi,

Windows Marketplace for Mobile,

5 Megapiksel kamera,

3G geniş bant bağlantı,

Yakınlık sensörü,

WiFi bağlantısı

Kaynak: Diyarbakır Söz