Görüş Bildir

Htc One M10’un Türkiyedeki Fiyatı Açıklandı!

HTC ONE M10 ilgili tüm teknik özellikleri buradan öğrenebilirsiniz.Htc one m10 tüm ayrıntılarıyla fiyatıyla,teknik özellikleriye ve çıkış tarihiyle karşınızda.

Htc One M10’un Türkiyedeki Fiyatı Açıklandı!

Samsung galaxy s7 ,LG G5,ve şimdi de karşınızda HTC ONE M10 bu amiral gemileri 2016’nın 3 süper cihazı olma yolunda.Peki Htc one m10 nasıl bir telefon?Önümüzdeki 2 ay içinde sunulması beklenen bu 3 telefon 2016’nın seyrini değiştirecek.Twitter’dan Evan Blass telefonun A9’a benzeyeceğini’’Eğer A9’u sevdiyseniz bu telefonu da seveceksiniz’’sözleriyle belirti. Eğer dediği çıkarsa One M10, ince, metal, önde parmak izi tarayıcıyla gelecek ve genel hatlarıyla iPhone 6 serisine benzeyecek. Halihazırda One A9, iPhone 6'ya olan benzerliğinden dolayı çok eleştirilmişti. Bu yüzden One M10'un beğenilen M serisinin tasarım anlayışını terk ederek, One A9'un tasarım anlayışına geçmesi kulağa pek mantıklı gelmiyor. Bu konuyla ilgili gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Bu cihazı çok yakın gelecekte göreceğiz. Ancak bunun MWC 2016 mı olacağı, yoksa sonrasına mı kalacağı şu an için bilinmiyor. Ancak Blass daha fazla bilgi sunacağının sözünü veriyor. Biz de bunlara denk geldikçe size aktaracağız.

Htc one m10 yazılımıyla mı,yoksa donanımıyla ya da her iki özellğiyle mi A9’a benzeyecek?Ya da Evan Blass haklı değil.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi