iPhone 5'e ait parçalar çıkmaya başladı!

Eylül ayı içinde yeni iPhone’u tanıtması beklenen Apple, muhtelemelen cihaz üzerindeki son işleri tamamlıyor.

iPhone 5'e ait parçalar çıkmaya başladı!

Elbette bu esnada sızntılar da yaşanmaya devam ediyor. Bir internet sitesi, iPhone 5′e ait olduğunu iddia ettiği parçaların fotoğraflarını paylaştı. Üstelik fotoğraflarda iPad Mini’ye ait olduğu söylenen parçalar da mevcut. Daha önce bazı parçaları internete sızan cihaz, bu kez her zamankinden daha gerçekçi gibi görünüyor.

Resimlerde görülen parçalar, yeni iPhone’un alt bağlantı noktası için üretilmiş. 9 noktalı daha küçük bu bağlantı yuvası, siyah ve beyaz renklerde üretilmiş. Apple muhtelen bağlantı noktasını da cihazla aynı renk yapmak için iki farklı üretim tercih etmiş. Dolayısıyla yeni iPhone’un da siyah ve beyaz renk seçenekleriyle geleceğini söyleyebiliriz. Ayrıca bağlantı noktasının hemen yanında da kulaklık girişi bulunuyor. Bu da kulaklık girişinin alt tarafa taşınacağı yönündeki iddiaları doğruluyor.

Resimde sol tarafta yer alan parçalar ise benzer yapıya sahip olmasına rağmen çok daha uzun bir kablo bağlantısına sahip. Resimler yayınlayan sitenin iddiasına göre bunun sebebi bu parçaların iPad Mini’ye ait olması. Bu parçalar da siyah ve beyaz renklerde üretilmiş.

iPhone parçaları, daha önce iPhone’a ait olduğu iddiasıyla ortaya atılan gövdeye de birebir uyumlu. Aşağıda bu gövdeyi ve iPhone 4 ile boyut kıyaslamasını görebilirsiniz

Kaynak: Diyarbakır Söz