Görüş Bildir

Pepsi Cola İşinde Para Bulamayınca Telefon İşine Geçti!

Cola piyasasında Coca-Cola’yla rekabete giren pepsi yarışı kazanamayınca telefon işine geçti… Pepsi telefon işine geçince isim değişecek mi farklı bir şirketmi kurulacak cevabı haberimizde….

Pepsi Cola İşinde Para Bulamayınca Telefon İşine Geçti!

GAZLI İÇECEK PEPSİ AKILLI TELEFON

Amerika Birleşik Devletleri Merkezli kola üretim ve pazarlama şirketi olan dünyaca ünlü Pepsi, akıllı telefon pazarında yer alabilir.Dünya  devi GAZLI İÇECEK PEPSİ akıllı tefon işine merak sardı hadi hayırlısı

Asya'nın Twitter'ı olarak bilinen Weibo üzerinde ortaya çıkan doğrulanmış "Pepsi phone" adındaki kullanıcı hesabı, kısa sürede söylentilerin yayılmasını sağladı. Tabii ki söylentiler şu an için sadece bir spekülasyondan ibaret. Belki Pepsi bir uygulama veya geniş çaplı bir pazarlama kampanyası üzerine çalışıyor da olabilir.Dünya  devi GAZLI İÇECEK PEPSİ akıllı tefon işine merak sardı hadi hayırlısı

Dedikodular daha şimdiden espri konusu olmuş durumda. Şimdi akıllardaki en büyük soru ise: Coca-Cola'nın duruma nasıl bir reaksiyon göstereceği...Dünya  devi GAZLI İÇECEK PEPSİ akıllı tefon işine merak sardı hadi hayırlısı Günümüzde akıllı telefon kullanımı o kadar yaygınlaştı ki, bu pazar birçok firmanın iştahını kabartmaya devam ediyor. Teknoloji ile ilgili firmaların her an katılabileceği bu pazarda çok farklı bir isim ön plana çıktı. Akıllı telefonlar dünyanın en ünlü meşrubat üreticilerinden biri olan Pepsi’nin de ilgisini çekmiş gibi görünüyor. Dünyaca ünlü marka Pepsi, Çin’in en popüler sosyal paylaşım mecrası Weibo üzerinden paylaştığı görsel, kafaları oldukça karıştırdı.

Resmi Weibo hesabında paylaşılan görselin üzerinde ki Pepsi Phone yazısı akıllara acaba Pepsi firması damı akıllı telefon pazarına giriyor sorusunu getirdi. Ama Pepsi’nin tek başına bir akıllı telefon üretecek alt yapısı bulunmamakta. Aklımıza Pepsi’nin Çin merkezli bir firma ile ortaklaşa akıllı telefon üretebileceği geliyor. Pepsi’nin reklam amaçlı giriştiği bu yöntem oldukça dikkat çekti. İlerleyen zaman içerisinde bu görsel ile ilgili bilgiler gelecektir. Bakalım Pepsi’nin şirket geleceği ve akıllı telefon pazarı ile ilgili nasıl bir düşüncesi var?

Kaynak:Hürriyet

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi