Samsung Galaxy S6’dan ‘Plus’ çıkış

Mobil teknolojinin öncülerinden Samsung’un gözbebeği Galaxy S serisinde yeni çıkacak modelin Galaxy S5 değil, Galaxy S6 Edge’in büyük ekranlı bir modeli olacağı iddia ediliyor.

Samsung Galaxy S6’dan ‘Plus’ çıkış

Sözkonusu internet dedikodularına göre Samsung, ProjectZen olan projesini Project Zero 2 olarak değiştirdi. Project Zero’yu Galaxy S6 diye tanımlarsak Project Zero 2 de Galaxy S6 Edge Plus oluyor.

SM-G928 model numarasıyla gelmesi beklenen cihaz, 5,5 inç Super AMOLED çift kenarı kavisli ekrana sahip. Rapor, telefonun Snapdragon 808 işlemci, 32GB dahili depolama alanı, 16 megapiksel arka ve 5 megapiksel ön kamerayla geleceğini de söylüyor. Cihazın tüketiciye yönelik adıysa Galaxy S6 Plus olabilir.

Sözkonusu telefonun Galaxy Note Edge'in yeni sürümü olmayacağını vurgulamak gerekiyor - cihazda S-Pen bulunmadığı gibi, tek kenarında geniş bir kavise sahip Note Edge'in aksine iki kenarında kavis var. Samsung'un yeni telefonunu tanıtmak için Eylül'deki IFA 2015'i bekleyeceği düşünülüyordu. Ancak görünüşe bakılırsa Project Zero 2 için birkaç hafta beklememiz yetecek.

Kaynak: chip.com.tr

Kaynak: Diyarbakır Söz