Samsung Galaxy S7: Çıkış tarihi, özellikleri, fiyatı

Samsung’un önümüzdeki yıl piyasaya sürmeyi planladığı yeni gözdesi Galaxy S7’nin özellikleri ve fiyatı hakkında söylentiler çıkmaya başladı. İşte Samsung Galaxy S7 ile ilgili tüm detaylar.

Samsung Galaxy S7: Çıkış tarihi, özellikleri, fiyatı

Akıllı telefon denince genellikle akla iki marka gelir. Samsung veya Apple. Her iki firmanın da ortak yanı ürünleri piyasaya çıkmadan ütopik bir şekilde haklarında söylentiler ortaya atılması.

Samsung’un yeni gözde ürünü Galaxy S7 de önümüzdeki yıl tüketicinin beğenisine sunulacak. Ya da biz öyle umuyoruz. Çünkü Samsung’un kendisinden konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yok.

Bugün Samsung Galaxy S7 ile ilgili çıkan yeni söylentilere bakacak olursak;

Uzmanlar Galaxy S7’nin kardeşi Galaxy S6’ya göre yüzde 10 daha ucuz olacak.

Çıkış tarihi ise yine Galaxy S6 gibi şubat ayı içinde olması bekleniyor.

Sammobile sitesi Samsung Galaxy S7’nin şirketin kendi işlemcisi olan Exynos 8890 yonga setini kullanacağını bildirdi ancak bir diğer iddia da cihazın Qualcomm’un Snapdragon 820 barındıracağı. Bu konuyu da Çin menşeili site Weibo üzerinde yer alan bir bilgi.

SOĞUTMA                                  

Tayvan merkezli bir başka internet sitesinin haberine göre Samsung akıllı telefonlarında yeni nesil bir soğutma teknoloji kullanacak. Ancak bunun için cihazın Snapdragon 820 kullanması gerekecek. Aksi halde şirketin kendi işlemcisi için böyle bir problemi yok.

Koreli internet sitesi Kore Times’ın haberine göre ise tasarımda küçük değişiklikler olacak. Samsung Galaxy S6’nın aksine özellikle cihazın kenar kısımlarında değişiklik olacağı bildirildi.

Galaxy S7 yüksek görüntü kalitesi ve performansıyla da adından söz ettirecek. Cihazda ayrıca micro-SD  ve Tip-C USB yuvası olacak. USB Tip-C’nin diğer akıllı telefonalrda da kullanılmaya başladığını göz önüne aldığımızda bu pek de sürpriz olmaz.

Kaynak: Diyarbakır Söz