Samsung Galaxy S7, S6 Edge’ye benzeyecek!

S6 Edge ile birlikte iki tarafı da kavisli ekran şeklini benimseyen Samsung, Galaxy S7'de de bu akımı devam ettirebilir. İşte detaylar...

Samsung Galaxy S7,  S6 Edge’ye benzeyecek!

Bu yıl bitmeden duyurulması beklenen Samsung Galaxy S7 hakkında önemli bir bilgi gün ışığına çıktı. İddialara göre Samsung, ilk olarak Note Edge ile başlattığı ve S6 Edge sonrasında devam ettirdiği kavisli ekran tasarımını bir kez daha kullanacak. S7 modelinde iki yanı da eğik ekran tasarımını benimseyecek olan firma, üstelik yine iki farklı boyut seçeneği ile karşımıza çıkabilir. Belirtilenlere göre 5.2 inç ve 5.7 inç olmak üzere iki S7 modeli geliştirilme aşamasında.

Kavisli ekranı kullanacak olan Samsung, bölgesel olarak değişkenlik gösteren işlemci seçenekleri ile piyasanın nabzını tutacak. Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 820'yi tercih edeceği söylenen firmanın aynı zamanda Exynos 7422 yonga setini de kullanacağı iddialar arasında yer almakta. Amerika, Avrupa ve Çin olmak üzere üç farklı piyasada üç farklı işlemci kullanacak olan Samsung, her bölgede 4 GB RAM'i tercih edecek. Elbette bu bilgiler resmi olarak doğrulanmış vaziyette değil. Yani habere olasılık gözüyle bakmakta fayda var. Eğer Samsung cephesinden konuyla ilgili bir açıklama gelirse aktarmış olacağız, gözünüz bizde olsun.

Kaynak: Milliyet

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler