Samsung'tan Apple'a reklam darbesi!

Nokia’nın iPhone kullanıcılarını zombiye benzettiği reklamda sonra, Samsung’un İzlanda pazarı için hazırladığı reklam filmi de Apple’ı hedef alıyor.

Samsung'tan Apple'a reklam darbesi!

Akıllı telefon dünyasının en başarılı isimlerinden biri olan Apple, güçlü rakiplerinin hedefi olmaya başladı. Yeni amiral gemisini satışa sunan Samsung, bir süre sonra yayınladığı reklam filmi ile herkesi şaşkına çevirmişti. Bu reklam filminde karşısına iPhone 5'i alan Samsung, iPhone kullanıcılarını yaşlı, demode ve umutsuz gösteriyordu. Galaxy S IV kullanıcılarının ise her zaman hareketli, genç ve eğlenceli olduklarına değinen Samsung, bir havuz partisi etrafında geçen bu reklam filmi ile tüm gözleri üzerine çekmişti.

Samsung'un ardından iPhone 5 kullanıcılarını hedef alan bir diğer firma da Nokia oldu. Lumia ailesine ait akıllı telefonları ile sektördeki yerini sağlama almaya başlayan Nokia, özelikle Lumia 925 modeline çok güveniyor. Bu modelin tanıtımı gerçekleştiren ve bazı ülkelerde satışa sunan Nokia, yayınladığı reklam filmi ile de dikkatleri üzerine çekti. iPhone 5 kullanıcılarının flaşlı çekimlerde zombiye dönüştüğünü göstermek isteyen Nokia, elinde Lumia 925 ile dolaşan bir adamın zombiye dönüşmüş iPhone 5 kullanıcıları karşısındaki şaşkınlığını vurguladı. Apple'a darbe bununla da bitmedi. Ezeli rakibi Samsung, bir reklam filmi daha yayınlayarak Amerikalı teknoloji devimi adeta ti'ye aldı.

İzlanda pazarında yayınlanması için bir Galaxy S IV reklamı hazırlayan Samsung, reklamda Apple'ın simgesini ve iPhone'u sembolize etmesi için bir elma kullandı. İlk önce elmayı telefon gibi kullanmaya çalışan gencin çaresizliğinin anlatıldığı reklam filminde, daha sonra eline Galaxy S IV alması ile bir anda yaşadığı değişim dikkatleri çekiyor. Galaxy S IV kullanmaya başladıktan sonra dinamik ve eğlenceli olan genç, siyah Ninja giysili adamlarla dans etmeye başlıyor. Apple ile başı sürekli derde giren Samsung, ezeli rakibini iğnelemekten asla vazgeçmeyecek gibi gözüküyor.

kaynak:stargundem.com

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler