Samsung'un yeni gözbebeği Galaxy A9 geliyor

Samsung’un gözbebeği ürün yelpazesi olan Galaxy serisinin son versiyonu olan Galaxy A9 ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Peki Galaxy A9 nasıl olacak, hız, performans, multimedya özellikleri neler? Detaylar haberimizde…

Samsung'un yeni gözbebeği Galaxy A9 geliyor

Mobil teknoloji başdöndürücü bir hızla gelişmeye devam ediyor. Mobil pazarın öncülerinden Samsung’un Galaxy serisinin yeni versiyonu olan A serisiyle ilgili çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Bu kapsamda da sık sık yeni model telefonlarını duyuran Koreli teknoloji devi, bir süredir A9 serisiyle ilgili küçük küçük de olsa bilgi vermeye başlamıştı.

En son sızdırılan bilgilere göre ise neredeyse telefonun tüm teknik özellikleri açıklandı. İşte Galaxy A9’la ilgili merak edilen tüm detaylar;

Kesin bilgi: Galaxy A9 6 inç Full HD SuperAMOLED ekrana sahip olacak. Bunun yanında 16 megapiksel arka kamera ve 5 megapiksel ön kamerayla beraber 32 GB dahili hafıza ve 3 GB RAM’a sahip olacak.

SM-A900 model numarasıyla piyasaya sürülmesi beklenen telefonda Qualcomm’un Snapdragon 620 işlemcisi ve Adreno 510 graik işlemci olacak.

Cihazın önümüzdeki haftalarda Hindistan’da satışa sunulacağı da iddialar arasında.

Kaynak: Diyarbakır Söz