Görüş Bildir

Son model Samsung Galaxy A5'in özellikleri sızdırıldı! İşte mükemmel özellikler

Samsung’un ilk metal gövdeli akıllı telefon serisi olan Galaxy A ailesi güncelleniyor. Bir süredir gündeme gelen yeni A3, A5 ve A7 modellerinin ortancasına ait teknik özellikler GFXBench yazılımında görüldü. Yeni Samsung Galaxy A5’in teknik özellikleri haberimizde. Model Samsung SM-A510F olarak adlandırılmış.

Son model Samsung Galaxy A5'in özellikleri sızdırıldı! İşte mükemmel özellikler

Geçtiğimiz yıl bu zamanlarda duyurulan Samsung’un ilk tek parça metal gövdeli akıllı telefon serisi Galaxy A yenilerek karşımıza çıkacak. Bu yenilenmeden nasibini alacak ilk model Galaxy A5 olacak gibi duruyor. Samsung SM-A510F olarak adlandırılacak olan model, daha iyi teknik özellikler ile karşımıza çıkıyor. Haberin kaynağı Winfuture isimli Alman haber kaynağı.

GFXBench isimli performans testi yazılımının internet sitesinde ortaya çıkan teknik özellikler, yeni Galaxy A5 modelini işaret ediyor. GFXBench’te cihazın test edilmesi, satışa çıkış tarihinin yaklaştığını işaret ediyor. Ancak fiyat ve tam tarih konusunda henüz resmi bir açıklama yok.

Yenilenen Samsung Galaxy A5 modelinde dikkat çeken ilk gelişme 5.2 inç büyüklüğündeki Full HD ekran. 1080 x 1920 piksel çözünürlüğe sahip olan bu ekranın altında ise Samsung Exynos 7 yongası bulunuyor. big.LITTLE yani 4+4 toplamda 8 çekirdek 1.6 GHz hızda çalışacak olan bu yonga, Mali-T720 GPU ile birlikte gelecek. 2 GB RAM kullanacak olan modelde yine 16 GB depolama alanı kullanılmış. Telefonun arka tarafında 13 MP çözünürlüğünde ana kamera, önde ise 5 MP çözünürlüğündeki özçekim kamerası dikkat çekecek. Listeyi aşağıda görebilirsiniz.

Kaynak:Ajanslar

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi