Televizyonda Yeni Dönem

Televizyonun geleceğine ışık tutan Sony BRAVIA 4K HDR televizyonlar Türkiye’de satışa sunuldu.

Televizyonda Yeni Dönem

Televizyonda yeni bir dönemi müjdeleyen HDR, Yüksek Dinamik Aralık anlamına geliyor ve bu teknoloji daha fazla parlaklık bilgisi taşıyan yeni bir video sinyal standardı ile gerçeğe çok daha yakın bir izleme keyfi sunuyor.

Üst düzey görüntü kalitesiyle göz ziyafeti sunan yenilikçi HDR özelliklerinin yanında, 3.840 x 2.160 4K Ultra HD çözünürlük sunan ekranlarıyla bu ürünler, aynı zamanda kırmızı, yeşil ve açık mavinin tonlarını doğru şekilde yeniden üretmek için TRILUMINOS Ekran teknolojisine sahip. Bu teknolojiyle renkler şimdiye kadar televizyonlarda sunulan en geniş renk aralığında hayat bulurken dinamik renk düzeltme işlemi de renklerin her seferinde mümkün olduğunca tutarlı ve doğru olmasını güvence altına alıyor. Sony BRAVIA 4K HDR televizyonların sunduğu yenilikçi teknolojilerden bir diğeri de "slim backlight drive" teknolojiyle elde edilen, ince tasarımlarda bölgesel olarak yapılabilen aydınlatma özelliği.

Böylece, televizyonun inceliğinden ödün vermeden net görüntüler sağlanabiliyor. Ayrıca, Sony’nin kontrast iyileştirme teknolojisi olan X-tended Dynamic Range PRO ile elde edilen daha parlak vurgular, daha derin siyahlar ve daha doğal tonlamalar, her sahneyi gerçeğe daha da yakın bir hale getiriyor. Sony BRAVIA 4K HDR televizyonları rakiplerinden ayıran bu yenilikçi özellikler sayesinde kullanıcılar, tüm ayrıntıları fark ederek kendilerini anın içinde hissedecek.

Kaynak: AJANSLAR