Görüş Bildir

Twitter'ın büyük sorunu çözüldü

Twitter kullanıcılarının en çok dert yakındığı konuların başında gelen 140 karakter sorununa çözüm bulundun detaylar haberimizde.

Twitter'ın büyük sorunu çözüldü

Bildiğiniz gibi Twitter'da yer alan 140 karakter sınırı sebebiyle bir çok kullanıcı sıralı twet'ler atarak çokça zaman kaybetmekten yakınıyordu. Haberimizde yer verdiğimiz Storm it uygulamasını kullanımını vermiş olduğumuz videoyu izleyerek öğrenebilirsiniz.

Twitter'da bildiğiniz gibi 140 karakter sınırı bulunuyor. Her ne kadar Twitter bu sınırı link ve fotoğraf gibi medyaları dahil etmeyerek esnetse de, birçok kullanıcı için 140 karakter yetersiz kalıyor.

Sınıra takılmak istemeyen insanlar genellikle tweet'lerini 140 karaktere uyacak şekilde bölüyor ve sıralı bir şekilde gönderiyor. Bölünen tweet'lerin devamı olduğu ya "+" işaretiyle belirtiliyor ya da "1/10" şeklinde sıralı tweet'ler numaralandırılıyor.

Storm it karakter sınırına çözüm oluyor

Google Play Store üzerinden ücretsiz bir şekilde indirebileceğiniz Storm ituygulaması ise, sizin için uzun tweet'lerinizi otomatik olarak bölüyor ve öyle tweet atıyor. Ayrıca gönderilen tweet dizinine 1/10, 2/10 gibi otomatik numaralandırma yapmak da mümkün.

Videomuzun ayrıntılarını özenle takip ederek sizde Twitter'da ki bu büyüyen soruna bir an önce çözüm üretebilirsiniz. Buyrun videomuz...

Kaynak: AJANSLAR

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir