Windows 10'a ikinci haftasında ikinci güncelleme

Kullanıcılara sunulmasının üzerinden daha 2 hafta olmasına rağmen Microsoft'un gözde işletim sistemi Windows 10 için ikinci güncelleme çıktı bile! Üst üste çıkan iki güncelleme kullanıcılarda merak uyandırmaya başladı.

Windows 10'a ikinci haftasında ikinci güncelleme

Windows kullanıcılarının Windows 8 fiyaskosundan sonra büyük umutlarla beklediği Windows 10'a daha tam alışamadan art arda iki güncelleme çıktı. Microsoft tarafından KB3081436 koduyla sunulan güncellemenin neleri iyileştirdiği ya da hangi açıkları kapattığı tam olarak bilinmese de bilgisayar güvenliğiyle ilgili düzeltmeler yaptığı öğrenildi.

GÜNCELLEMEYİ NASIL İNDİRECEKSİNİZ?

Yayınlanan bu yeni güncellemeyi almak için bir şey yapmanız gerekmiyor. Windows 10'un kendisi güncellemeyi indirip kuruyor. Ancak emin olmak istiyorsanız ayarlar bölümünden Windows Update'e girerek güncellemeyi kontrol edebilirsiniz.

YENİ İŞLETİM SİSTEMİNE YENİ GÜNCELLEME POLİTİKASI

Bu arada yeni yayınlanan güncellemenin sevindiren bir tarafı da var. Demek ki Microsoft yeni işletim sistemine o kadar önem veriyor ki işletim sistemiyle alakalı olumsuz haberler çıkmaması için görünen tüm açıkları anında kapatmak için hızlı bir şekilde güncellemeleri yayınlıyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler