Görüş Bildir

Windows 10'a sayılı günler kala

Microsoft'un gözde işletim sistemi olarak gördüğü ve adeta bir çocuk gibi üzerinde titrediği yeni işletim sistemi Windows 10'un final sürümünün çıkmasına kısa bir zaman kala Windows kullanıcıları ekranlarında küçük küçük uyarı mesajları görmeye başladı.

Windows 10'a sayılı günler kala

Windows 10'un nihai sürümünün 29 Temmuz'da yayınlanması bekleniyor. Microsoft da bu tarihe yetiştirebilmek için harıl harıl çalışıyor. Şirket işletim sisteminin önizleme sürümünü kullanan kullanıcılara uyarı mesajları göndermeye başladı.

İşletim sisteminde gösterilen yeni açılır kutular, kullanıcıları sistem hakkında yeni işlevler hakkında bilgilendirmeyi amaçlıyor. Amaç tahmin edebilecek gibi kullanıcıyı rahatsız etmeden, yeni işletim sisteminin sundukları hakkında kullanıcılara bilgiler sunup onları aydınlatmak. İşlev henüz tam anlamıyla tamamlanmadığı için bazen karşınıza bildiğiniz işlevlerle ilgili tekrar aynı uyarılar gelebiliyor. Elbette bu uyarıları gönül rahatlığıyla geçilebilir. işlev, ileriki yapılarda ve final sürümde hatalarından arınmış olacak.

Windows 7 ve Windows 8 işletim sistemini kullanan kullanıcılar da ekranlarının sağ alt köşesinde Windows 10'u alın mesajını çok sık görmeye başladılar.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi