Yılın girişimci kadını ödülüne kavuştu

 Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Kulübü (ENSO) tarafından her yıl düzenlenen "Boğaziçi İş Dünyası Ödülleri" 13'üncü kez sahiplerini bulurken, "Yılın Girişimci Kadın Ödülü"nü A5 Savunma Sanayii Dergisi İmtiyaz Sahibi İpek İpek aldı.

Yılın girişimci kadını ödülüne kavuştu

Şirketten yapılan açıklamaya göre, "Boğaziçi İş Dünyası Ödülleri Töreni", iş dünyasının önde gelen isimlerinin ve öğrencilerin katılımıyla dün akşam, Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall'de gerçekleştirildi.

Bu yıl 13'üncüsü düzenlenen törende, oylamalar sonucunda birçok sektörden en iyiler ödüllendirildi. Farklı alanlardan üst düzey yöneticilerin katılımlarıyla düzenlenen ödül töreninde, A5 Savunma Sanayii Dergisi İmtiyaz Sahibi İpek İpek, A5 Savunma Sanayii Dergisi ve A5 Defence Cup projeleriyle "Yılın Girişimci Kadın Ödülü"nü aldı.

Açıklamada ödül törenindeki konuşmasına yer verilen İpek, "Boğaziçi İş Dünyası Ödül Töreni"nde "Yılın Girişimci Kadın Ödülü"nü almanın kendisi için büyük bir onur ve gurur kaynağı olduğunu belirtti.

İpek, "Bu değerli ödüle layık görülmemdeki en büyük etkenlerden biri, A5 Savunma Sanayii Dergisi ve A5 Defence Cup projeleridir. Burada yaptığımız çalışmaların asıl amacını unutmamak gerektiğine inanıyorum. Savunma sanayii projeleri, ülkemizin güvenliğini sağlamak ve bizlere daha güvenli bir gelecek sunmak için önemli bir rol oynamaktadır. Bu nedenle, bu ödülü sadece bana değil, savunma sanayii projelerine ve bu sektörde emek veren herkese adıyorum.

Teşekkürlerimi sadece konuşmamla ifade etmek istemiyorum. Aynı zamanda daha da büyük başarılara ulaşmak için bu projelerdeki çalışmalarıma hız kesmeden devam edeceğimi taahhüt etmek istiyorum. Bu ödülü alarak girişimci kadınların gücünü ve başarısını daha da ön plana çıkarabileceğimize inancım daha da pekişti. Bana verilen bu büyük onuru taşımak, ilham verici bir öykü olabileceğimi düşündürüyor. Hepinize teşekkür ederim, saygılarımı sunarım." ifadelerini kullandı.

"Yılın Savunma Sanayi Şirketi" ödülü Havelsan'a verilirken, "Yılın İş İnsanı" Selçuk Tümay, "Yılın Global Şirketi" Siemens Energy, "Yılın Teknoloji Şirketi" Turkcell, "Yılın Sürdürülebilirlik" ödülü de Şişecam'ın oldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz