Görüş Bildir

1 günde 3 hırsızlık

Bitlis'in Tatvan ilçesinde bir günde 3 ayrı adreste hırsızlık olayı meydana geldi. Polis şimdi hırsızları yakalamanın peşinde.

1 günde 3 hırsızlık

Hırsızlık olayının ilki ilçenin İşletme Mahallesi Turgut Sokak'ta bulunan bir iş yerinde meydana geldi. Gece geç saatlerde N.T.'ye ait iş yerinin kilidini kırarak içeri giren hırsız ya da hırsızlar, iş yerinde ki yaklaşık 500 TL değerinde 4 adet su musluğu ve 1 adet su sayacını çalarak kayıplara karıştı. İş yerinin soyulduğunu anlayan iş yeri sahibi N.T. Tatvan Emniyet Müdürlüğü'ne giderek hırsız ya da hırsızlardan şikayetçi oldu.

İkinci hırsızlık olayı ise ilçenin Hidayet Mahallesi Oral Sokak'ta meydana geldi. Evin balkon kısmında bulunan korkulukları ve pencereyi kıran hırsız ya da hırsızlar M.F.'ye ait eve girdi. Evde çalacak bir şey bulamayan hırsız ya da hırsızlar kayıplara karıştı.

DEMİR KORKULUKLARI KIRDILAR

Üçüncü hırsızlık olayı ise yine gece saatlerinde ilçenin Dumlupınar Fatih Caddesi üzerinde bulunan H.İ.T.'ye ait evde meydana geldi. Oda penceresinin demir korkuluklarını kırarak eve giren hırsızlar evde çalınacak bir şey bulamayınca evden eli boş ayrıldılar. Evine hırsız ya da hırsızların girdiğini anlayan ev sahibi H.İ.T., Tatvan Emniyet Müdürlüğü'ne giderek hırsızlık amacıyla evine giren hırsız ya da hırsızların eve yaklaşık bin TL maddi zarar verdiğini belirterek şikayetçi oldu.

Öte yandan Tatvan Cumhuriyet Savcılığı hırsızlık olaylarıyla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi