Görüş Bildir

15 Ağustos Reyting Sonuçları (Ölüm yarışı, Hababam Sınıfı, Hayat Sevince Güzel, Rising Star)

Darbe girişiminden bu yana bir ay geçti, kanalların yayın akışları düzelmeye başladı. 15 Ağustos Pazartesi haftanın ilk gününde de sadece bir kanalda dizi yayınlandı, o kanal da Fox TV oldu. Fox TV’de Hayat Sevince Güzel dizisi ekranlara gelirken, Star TV’de Hababam Sınıfı, ATV’de de Ölüm Yarışı sinema filmleri yer aldı. TV8’de Rising Star, Kanal D’de ise Ahmet Çakar’ın sunduğu Para Odası yayınlandı. Peki, 15 Ağustos 2016 reyting sonuçlarında kim birinci oldu?

15 Ağustos Reyting Sonuçları (Ölüm yarışı, Hababam Sınıfı, Hayat Sevince Güzel, Rising Star)

Haftanın ilk günü olan Pazartesi akşamı televizyon kanalları biraz sönük kaldı. 15 Ağustos Pazartesi reyting sonuçlarında birinci olmak için yarışan Star TV Hababam Sınıfıyla, Fox TV Hayat Sevince Güzel dizisiyle, Kanal D yarışma programı Para Odasıyla, ATV ise Ölüm Yarışı yabancı sinemayla izleyici karşısına çıktı. Google’da trend olmaya aday 15 Ağustos Pazartesi reyting sonuçlarında kim birinci oldu sorusu yanıtını buldu.

Eskimeyen film olarak hafızalarımıza kazınan ve her izlediğimizde kahkahalar attığımız efsane Yeşilçam oyuncularının bir arada olduğu Hababam Sınıfı Star TV’den ekranlara geldi. Yerli Sinema hayranları, özellikle Kemal Sunal hayranları Star TV’den Hababam Sınıfı’nın yayınlanmasına oldukça sevindi. Birçok izleyicinin izlediğini düşündüğümüz Hababam Sınıfı’nın 15 Ağustos 2016 akşamı reyting sonuçlarında kaçıncı olduğu merak ediliyor.

Televizyon ekranlarında birçok yarışma programı olunca hepsi de farklı günlerde yayımlanıyor. Yarışma programı dalında iki kanal karşı karşıya geldi. Kanal D’de Ahmet Çakar’ın sunduğu Para Odası yayınlanırken, TV8’de de Öykü Serter’in sunduğu Mustafa Sandal, Emina Sandal ve Yılmaz Morgül’ün jüri koltuğunda oturduğu Rising Star Türkiye ses yarışması ekranlara konuk oldu. Rising Star Türkiye mi yoksa Para Odası mı 15 Ağustos reyting sonuçlarında daha çok reyting alacak bilinmiyor.

Fox TV’de ise 9. Bölümüyle Hayat Sevince Güzel dizi filmi ekranlara konuk oldu. Ekin Mert Daymaz ve Algı Eke’nin başrolünü paylaştığı Hayat Sevince Güzel dizisinde olaylar bitmek bilmiyor. Zarife, Savaş’a karşı hissettiklerini ağzından kaçırdı ve bunu duyan Savaş aşkını doya doya yaşamak ister fakat Zarife her zamanki Zarife’liğini yapıp kaçtı. Hayat Sevince Güzel dizisinin 9. Bölümüyle 15 Ağustos 2016 Pazartesi günkü reyting sonuçlarında birinci olmaya yakın ilk aday.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi