Görüş Bildir

18 Haziran korona vaka sayısı 18 Haziran korona tablosunda en çok aranan detay Umut yükseliyor

18 haziran vaka sayısı Sağlık Bakanı Fahretti Koca tarafından açıklandı mı? Mart ayından beri hayatı adeta felç eden sevdiklerimizden büyüklerimizden bizi ayrı bırakan, dünyaya yasaklar getiren koronavirüs salgını ile alakalı olarak bugünkü vaka sayısı, bugünkü korona tablosu şeklindeki aramalar hergün gündeme oturmakta. Her akşam 20.00 civarında açıklanan korona vaka sayısı, koronavirüs tablosu için 18 Haziran korona tsblosu 18 Haziran vaka sayısı açıklandı mı?

18 Haziran korona vaka sayısı 18 Haziran korona tablosunda en çok aranan detay Umut yükseliyor

18 haziran vaka sayısı Sağlık Bakanı Fahretti Koca tarafından açıklandı mı? Mart ayından beri hayatı adeta felç eden sevdiklerimizden büyüklerimizden bizi ayrı bırakan, dünyaya yasaklar getiren koronavirüs salgını ile alakalı olarak bugünkü vaka sayısı, bugünkü korona tablosu şeklindeki aramalar hergün gündeme oturmakta. Her akşam 20.00 civarında açıklanan korona vaka sayısı, koronavirüs tablosu için  18 Haziran korona tsblosu 18 Haziran vaka sayısı açıklandı mı?

1 Haziran itibari ile normalleşme sürecine girildi. Ancak gerek sosyal mesafe kuralları gerekse de maske kullanımı da normal şartlardaki gibi kullanılması vaka sayısını sekteye uğrattı. Peki ya 18 Haziran vaka sayısı açıklandı mı? 1 Haziran dan itibaren korona tablosunda en çok aranan vaka sayısı oldu.700 lere kadar düşen 24 saatlik bulaşma oranı son bir haftada ortalama 1300 civarında seyretmekte iken yeni yasakların geleceği de öngörülüyor. Bakalım bilim kurulu açıklaması neolacak?

Sağlık Bakanı Koca, 18 Haziran 2020 tarihli koronavirüs tablosunu paylaştı. Son 24 saatte yapılan test sayısı 48 bin 412 olurken, bin 304 yeni tanı konuldu. Bugün 21 kişi yaşamını yitirirken, toplam can kaybı 4 bin 882’ye yükseldi. Son 24 saatte bin 382 kişi iyileşti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter paylaşımında şunları ifade etti;

Vaka sayısında düne kıyasla 125 azalma oldu. İYİLEŞEN HASTA SAYIMIZ BUGÜN TEKRAR YENİ VAKA SAYISINI GEÇTİ. Birimizin ihmali, hepimizi ilgilendiriyor. Hayatımıza tedbirlerle devam edelim.

KORONA TABLOSU

17 Haziran corona tablosuna göre; vaka sayısı bin 429 iken vefat sayısı 19 oldu. Öte yandan test sayısı 52 bin 901 iken iyileşen hasta sayısı ise bin 261 olarak kayıtlara geçti.

PEKİ YA 18 HAZİRAN KORONA VAKA TABLOSU NE OLDU?

Her akşam Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafında açıklanan koronavirüs vaka sayısı ve 18 haziran korona tablosu henüz açıklanmadı. Fahrettin Koca ve Sağlık Bakanlığı ile eş birlikte 18 Haziran korona tablosu ve 18 Korona vaka sayısını paylaşacağız

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir