18 yaşında olanların başına talih kuşu kondu! 1 haftaya hesaplarına yüklü miktarda para yatıyor

18 yaş üstü olan vatandaşlar yaşadı! 18.000 TL trink hesaplara yatırılacak. T.C. kimlik numaranızla gidip paranızı bir hafta sonra çekebilirsiniz.

18 yaşında olanların başına talih kuşu kondu! 1 haftaya hesaplarına yüklü miktarda para yatıyor

18 yaş üstü olan vatandaşların başına talih kuşu konduracak fırsat duyuruldu. Vakıfbank tarafından yeni bir ihtiyaç kredisi fırsatı paylaşıldı. fırsat kampanyası kapsamında Vakıfbank müşterisi olup 18 yaşının üstünde olan vatandaşlar anında hiç beklemeden 18.000 TL tutarındaki nakit kredinin sahibi olabilecekler. Yeni eski fark etmeksizin tüm müşterilere özel olarak sunulan bu ihtiyaç kredisinden yararlanmak için kolaylıkla başvurunuzu hemen iletebilir; bir hafta sonra kredinize erişebilirsiniz.

18.000 TL’ye krediye nasıl başvurulur ?

Vakıfbank’tan sunulan 18.000 TL tutarındaki ihtiyaç kredisine başvuruda bulunmak isteyen vatandaşların ilk etapta banka müşterisi olmaları gerekiyor. Dilerlerse Vakıfbank’ın resmi internet sitesi ya da mobil uygulaması üzerinden dilerlerse de en yakın banka şubesinden Vakıfbank müşterisi olmak mümkün. Müşteri olduktan sonra ise süreç çok daha basit. Dileyen mobil üzerinden dileyen de ise en yakın şubeden 18.000 TL tutarındaki ihtiyaç kredisine başvuruda bulunabilecek. 36 ay vadeye kadar taksit seçenekleriyle krediniz bir hafta sonra hesabınıza yatırılacak.

36 ay vadeli 18.000 TL krediniz hazır

T.C. kimlik numarasıyla bankaya giden vatandaşlar Vakıfbank’tan 18.000 TL tutarındaki nakit ihtiyaç kredisinin sahibi olacak. Vatandaşlar tarafından yüksek vade oranları tercih edilirken, Vakıfbank bu konuya da imzasını attı. 36 ay vadeli şekilde nakit kredi imkanı sağlayacağını paylaştı. Hemen sizlerde banka müşterisi olarak kredinizi çekmek için başvuruda bulunabilirsiniz.

Kaynak: Diyarbakır Söz