20 21 Haziran sokağa çıkma yasağı var mı? Bu hafta sonu yasak olacak mı

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı son dakika gelişmelerinde sıklıkla merak edilen konular arasında ilk sırada yer almakta. 20 21 Haziran sokağa çıkma yasağı var mı sorusunun cevabı bugün düzenlenen kabine toplantısı akabinde açıklandı. Mevcut koronavirüs vakası ilk Mart ayında ülkemizde baş göstermeye ve hayatı felç etmeye başlamışken, gelen sokağa çıkma yasağı ile birlikte vaka sayısında azalma gözlemlendi. hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı son dakika gelişmelerinde bu hafta sonu yasak ile birlikte LGS sınavı da düzenlenecek.

20 21 Haziran sokağa çıkma yasağı var mı? Bu hafta sonu yasak olacak mı

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı son dakika gelişmelerinde sıklıkla merak edilen konular arasında ilk sırada yer almakta. 20 21 Haziran sokağa çıkma yasağı  var mı sorusunun cevabı bugün düzenlenen kabine toplantısı akabinde açıklandı. Mevcut koronavirüs vakası ilk Mart ayında ülkemizde baş göstermeye ve hayatı felç etmeye başlamışken, gelen sokağa çıkma yasağı ile birlikte vaka sayısında azalma gözlemlendi. hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı son dakika gelişmelerinde bu hafta sonu yasak ile birlikte LGS sınavı da düzenlenecek.

1 Haziran normalleşme çalışmaları başlamasının akabinde beklenen vaka sayısının artması gerçekleşmiş 700lü rakamlara düşen vaka sayısı artarak ortalama 1300lere çıktı. İşte 20 21 Hairan sokağa çıkma yasağı açıklaması ve saat kaç arası hafta sonu sokağa çıkma yasağı olacak sorusunun cevabı haberimizde. 

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI AÇIKLANDI

20 Haziran 2020 Cumartesi günü yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) günü, saat 09.00 ile 15.00 saatleri arasında istisnalar hariç olmak üzere 81 ilde vatandaşların sokağa çıkmaları kısıtlanacak.

27 Haziran Cumartesi ve 28 Haziran 2020 Pazar günü yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi ve sonrasında oluşabilecek yoğunluğu ve bulaşma riskini azaltmak, sınavın sorunsuz bir şekilde yapılmasını temin etmek amacıyla; cumartesi günü saat 09.30 ile 15.00 arasında ve Pazar günü 09.30 ile 18.30 saatleri arasında istisnalar hariç olmak üzere 81 ilde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz