Görüş Bildir

4 Ocak Pazartesi İstanbul'da okullar tatil mi? Valilik'ten tatil açıklaması

Geçen hafta yoğun hava koşulları ve kar yağışı okulları tatil ettirmişti. Hava şartları sebebiyle okullar tatil mi değil mi diye, öğrenciler dört gözle Valilikten haber beklerken, 4 Ocak 2016 için İstanbul Valiliği tatil açıklamasını yaptı mı? 4 Ocak Pazartesi okullar tatil mi? 4 Ocak Pazartesi İstanbul'da okullar tatil mi?

4 Ocak Pazartesi İstanbul'da okullar tatil mi? Valilik'ten tatil açıklaması

Hava şartları sebebiyle okullar tatil mi değil mi diye, öğrenciler dört gözle Valilikten haber beklerken, 4 Ocak 2016 için İstanbul Valiliği tatil açıklamasını yaptı mı? 4 Ocak Pazartesi okullar tatil mi? 4 Ocak Pazartesi İstanbul'da okullar tatil mi?

Geçtiğimiz hafta kar yağışının şiddetini arttırması nedeniyle bazı illerde ilan edilen kar tatili, yağışın yurt genelinde devam edecek olması nedeniyle bu hafta da öğrenciler tarafından bekleniyor olacak. İşte kar tatili beklenen iller;

İSTANBUL'DA YARIN OKULLAR TATİL OLACAK MI? (4 OCAK PAZARTESİ)

İstanbul'da duran kar yağışı, zaman zaman etkisini arttırıyor. Kapanan yollar nedeniyle ulaşımın aksamasını önlemeye çalışan belediye ekipleri, ana arterleri açmış durumda. Yarın, Kar yağışının yerini yağmura bırakacak olması ise eğitim ve öğretimin devamlılığını engelleyecek bir durum olmadığından, okulların tatil edilmeyeceği söylenebilir.

Resmi mercilerden herhangi bir açıklama yapılması halinde haberimizin içerisinden duyurulacaktır.

İstanbul hava durumunu aşağıdaki linke tıklayarak saat saat takip edebilirsiniz

İSTANBUL'DA HAVA DURUMU

İstanbul'da günlerdir etkili olan kar yağışı, yavaş yavaş etkisini kaybetmeye başladı. Gece saatlerinde düşen hava sıcaklığı ise etkisini göstermeye devam ediyor. Dün Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan veriye göre -10.7 derece olan Sancaktepe'de belediyeye ait termometre hava sıcaklığını -3 derece olarak gösterirken, üst geçitlerde buz sarkıtları oluştuğu gözlendi. Avrupa Yakası'nda ise dün gece-12.2 derece olan Büyükçekmece'de bu sabaha karşı termometreler 0 dereceyi gösterirken Şişli'de hava sıcaklığını 0 derece, Bakırköy'de ise 1 derece olarak gösterdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir