5 gün yağış var!

Meteorolojinin tahminlerine göre bugünden itibaren yurt genelinde sağanak yağışlı havanın görülmesi bekleniyor. Tahminlere göre yağışlı hava, önümüzdeki haftanın ortasına kadar sürecek.

5 gün yağış var!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumuna dair son tahminler yayınlandı ve yurt genelinde görülecek sağanak yağış için uyarı geldi. 5 GÜN YAĞIŞ VAR

Dünden itibaren Türkiye'nin tüm bölgeleri sağanak yağışların etkisi altına girerken, yağışlı hava dalgası önümüzdeki hafta ortasına kadar etkisini sürdürecek. Meteoroloji'nin yayınladığı tahmin haritasına göre bugün başlayacak yağışlar yaklaşık 5 gün boyunca devam edecek.

BÖLGEDE HAVA NASIL 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: ülke geneli parçalı ve çok bulutlu; Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu ile Diyarbakır ve Batman çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.Hava sıcaklıklarının ise ülkemizin batı kesimlerinde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz