Adana'da bir araç sulama kanaletine çarptı

Adana'da yolda kayarak sulama kanaletine bir araba çarptı. 1 kişinin öldüğü, iki kişinin de yaralandığı kaza Seyhan ilçesine bağlı Camuzcu Mahallesinde meydana geldi.

Adana'da bir araç sulama kanaletine çarptı
Adana'nın Seyhan ilçesinde mıcırlı yolda kayarak sulama kanaletine çarpan otomobildeki 1 kişi öldü, 2 kişi de ağır yaralandı.


DHA'nın haberine göre; kaza, saat 16.00 sıralarında merkez Seyhan İlçesi'ne bağlı Camuzcu Mahallesi'nde meydana geldi. Vedat Alsancak yönetimindeki 01 CJR 07 plakalı otomobil, yola dökülen mıcır nedeniyle kayarak sulama kanaletine çarptı.


ARABA HURDAYA DÖNDÜ


Kaza sonrası hurdaya dönen otomobilin içindeki Vedat Alsancak ile eşi Çiğdem Alsancak ve kayınvalidesi 78 yaşındaki Fehime Ballı ağır yaralandı. Çevrede bulunan köylülerin yardımı ile otomobilden çıkarılan yaralılardan Fehime Ballı olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralı çift iseambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.


SÜREKLİ KAZA YAŞANIYOR


Ballı'nın cenazesi polisin incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu'na morguna götürüldü. Kazanın yaşandığı yerin yakınında oturan Mehmet Akyol ise mıcırlı yolda devamlı kaza yaşandığını söyledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz