Adliyeye böyle girmişler

Çağlayan Adliyesini basarak savcı Kiraz'ı şehit eden iki teröristin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. İki terörist 2 dakika boyunca adliyenin 6. katında keşif yaptı, 12:21'de savcının odasına girdi. Sadece bir dakika önce bir kadın avukat odadan dışarı çıktı.

Adliyeye böyle girmişler

 31 Mart günü Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ı şehit eden iki saldırganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

>Kiraz'ın odasına giriş anı              

"Arial","sans-serif"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-ansi-language:TR;mso-fareast-language:TR;mso-bidi-language:AR-SA">Görüntülerde zanlıların, X-ray cihazından sahte avukat kimliğiyle geçişi ve Cumhuriyet Savcısı Kiraz'ın odasına giriş görüntüleri de yer alıyor. Görüntülerde iki teröristin de takım elbiseli olduğu ve birinin avukat cübbesi taşıdığı anlaşılıyor. Saldırganlar Savcı Kiraz'ın odasının önünden geçtikten yaklaşık 10 saniye sonra bir güvenlik görevlisi de görüntülerde beliriyor. 2 dakika boyunca 6. kattaki koridorda dolaşan saldırganlar, saat 12:21'de savcının odasına giriyor. Saldırıdan yaklaşık 1 dakika önce ise bir kadın avukat savcının odasından dışarı çıkıyor

Kaynak: Diyarbakır Söz