Afyonkarahisar'da haraç kavgası: 1 ölü!

Afyonkarahisar’da haraç verme yüzünden çıktığı iddia edilen silahlı kavgada pompalı tüfekle vurulan 35 yaşındaki Enver Savruk, yaşamını yitirdi.

Afyonkarahisar'da haraç kavgası: 1 ölü!

OLAY NASIL GERÇEKLEŞTİ?

Olay, saat 16.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Enver Savruk, kimliği belirlenemeyen bir kişiyle araç kiralama işi yapan 36 yaşındaki Murat A.'ya ait işyerine geldi. Savruk ve A. arasında iddiaya göre haraç verme yüzünden tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce işyerinden çıkan Enver Savruk, dışardan tabancayla işyerine ateş etmeye başladı. 9 el ateş ettiği belirtilen Savruk'un kurşunu bitince elinde pompalı tüfekle dışarı çıkan işyeri sahibi A., Savruk'u başından, göğsünden ve kolundan vurdu. Savruk yere yığılırken, çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. Ambulansla Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne götürülen Enver Savruk, yaşamını yitirdi.

Olayın duyulmasının ardından polis ekiplerine telsizden yapılan anonslarda çelik yelek giymeleri konusunda uyarılarda bulunuldu. Polis ekipleri Murat A. ile Savruk'un birlikte geldiği kişiyi gözaltına aldı.

AÇIKLAMA DAHA SONRA                 

Afyonkarahisar Emniyet Müdürü İbrahim Özel de olay yerine gelerek ayrıntı bilgi aldı. İncelemelerde bulunan Müdür Özel, basın mensuplarına olayın detaylı bir şekilde incelendiğini ve gerekli bilgilerin toplanmasından sonra açıklama yapılacağını söyledi.

Kaynak: DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz