Ağabeyinin kız arkadaşını bıçaklayan gence 22 yıl hapis istemi

Adana'da 18 yaşındaki Remziye Demir hakkında, ağabeyinin sevgilisi 21 yaşındaki Serap Bayramhan ve kavgayı ayırmaya çalışan 1 kişiyi bıçakla yaraladığı gerekçesiyle 22 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Ağabeyinin kız arkadaşını bıçaklayan gence 22 yıl hapis istemi
Temel Demir, bir süre önce Serap Bayramhan ile arkadaşlık yapmaya başladı. Temel Demir'in kız kardeşi Remziye Demir ise bu ilişkiye, iddiaya göre Serap Bayramhan'ın daha önce bir evlilik yapmış olması nedeniyle karşı çıktı. 11 Mayıs'ta 18 yaşındaki kız kardeşi Dilan ile birlikte alışverişten dönen Serap Bayramhan, merkez Seyhan İlçesi'nin Kuruköprü Mahallesi'nde bulunan Remziye Demir'in iş yerinin önünden geçti. Bu sırada kardeşleri gören Remziye Demir dışarı çıktı. 

ÖNCE SÖZLÜ TARTIŞMA
Taraflar arasında başlayan sözlü tartışma sonrası Remziye Demir, eline aldığı bıçakla Dilan Bayramhan'ı kovalamaya başladı. Genç kızı yakalayamayan Remziye Demir, bu sefer geri dönerek Serap Bayramhan'ı ve kendisine engel olmak isteyen çalışma arkadaşı Çiğdem Avcı'yı bıçakla yaraladı. Serap Bayramhan ile Çiğdem Avcı, Çukurova Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınırken yakalanan Remziye Demir, tutuklandı.
DAVA AÇILDI
Olayla ilgili soruşturmasını tamamlayan Savcı iddianameyi hazırladı. Cumhuriyet Savcısı, Remziye Demir hakkında, Serap Bayramhan'ı kasten öldürmeye teşebbüs suçundan 15 yıla kadar, Çiğdem Avcı'yı yaralama suçundan 4.5 yıla kadar ve Dilan Bayramhan'ı da yaralamaya teşebbüsten 2.5 yıla kadar olmak üzere toplamda 22 yıla kadar hapis cezası istemiyle Adana 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne dava açtı. Davanın görülmesine önümüzdeki günlerde başlanacak.

Kaynak: DHA