Görüş Bildir

AK Partililer doktorların bayramını kutladı

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden AK Parti ilçe yönetimi çalışanların bayramını kutladı.

AK Partililer doktorların bayramını kutladı
AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Gökçeli, Kadın Kolları Başkanı Mukadder Kafalı ve Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Çatal ilk olarak başhekim Atıl Kalecik’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başhekim Kalecik, Tıp Bayramı dolayısıyla kendilerini yalnız bırakmayan AK Partililere teşekkür etti.

Devlet Hastanesi'nin halka en iyi hizmeti vermesi için ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen Kalecik, “Hastanemizde hastalarımıza en iyi hizmetleri sunmaya gayret gösteriyoruz. Hastane olarak birçok hastanede bile olmayan teknolojik cihazlara sahibiz. Bu teknolojik cihazlar sayesinde hastalarımıza teşhis koyma tedavi etmede çok faydalarını görüyoruz.” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Gökçeli ise hükümet olarak her alanda olduğu gibi sağlık alanında da önemli adımlar atıldığını belirterek, "Eski devlet hastanemiz halkımıza yetmiyordu bizde ilçemize 150 yataklı yeni bir devlet hastanesi yaptık ve 3 yıldır halkımıza kaliteli hizmet veriyoruz. Hastanemiz bölge hastanesi olma yolunda ilerliyor.” diye konuştu.
Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi