Ankara'da ölenler için Adli Tıp önünde acılı bekleyiş sürüyor

Ankara'daki patlamada hayatını kaybeden 28 askeri personelin aileleri, cenazelerin kaldırıldığı Keçiören Adli Tıp Kurumu önüne koştu. Ailelerin burada yükselen feryatları yürekleri dağladı.

Ankara'da ölenler için Adli Tıp önünde acılı bekleyiş sürüyor

Çankaya Merasim Sokak'ta askeri araçların geçişi sırasında düzenlenen bombalı saldırıda hayatını kaybeden 28 personelin cenazeleri yapılan incelemenin ardından Keçiören Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Olayın ardından hayatını kaybedenlerin aileleri bu adrese akın etti. Hayatını kaybeden askeri personelin birinci derece yakınları içeri alınırken, diğer yakınlarının dışarı da beklediği görüldü. Adli Tıp Kurumu önünde bekleyen askeri bir görevli buraya gelen ailelere elindeki isim listesiyle yardımcı olmaya çalışıyor.

Gözyaşları içinde kurum önünde bekleyen aileler için buraya çadır kurulurken, Kızılay tarafından ihtiyaçların karşılanması için bir araç iki araç hazır bekletiliyor.

"BEN ORDA DEGİLDİM, TÜM MESAİ ARKADAŞLARIM ORADAYDI"

Patlamada arkadaşlarını kaybeden Mevlüt Öksüzoğlu, aynı servisi kullandığını; ancak o an serviste bulunmadığını söyledi. Öksüzoğlu, "İki aracın arasına bomba yüklü araç yerleştirip yüklemişler, tüm mesai arkadaşlarım oradaydı. 3 tane kızı vardı." dedi.

Otopsi çalışmalarının ardından cenazelerin ailelere teslim edilmesi bekleniyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz