Anne cinnet getirdi, kızını öldürdü...

Uşak’ta cinnet getiren Fatma Duman, 19 yaşındaki kızı Güler Duman’ı uykudayken pompalı tüfekle öldürdü, 15 yaşındaki oğlu Hüseyin Duman’ı da yaraladı. Eşi tarafından etkisiz hale getirilen Fatma Duman, gözaltına alındı.

Anne cinnet getirdi, kızını öldürdü...

Uşak’a bağlı Yeniköy’de oturan ve psikolojik sorunları olduğu bildirilen Fatma Duman, bu sabah 05.00 sıralarında cinnet getirip pompalı tüfekle kızını öldürdü, oğlunu da yaraladı. Çiftçilik yapan eşi Yaşar Duman, eşinin elindeki tüfeği alarak onu etkisiz hale getirdi.

YGS’YE HAZIRLANIYORDU

Lise mezunu olan ve 15 Mart’ta yapılacak YGS’ye hazırlanan 19 yaşındaki Güler Duman olay yerinde hayatını kaybetti. Karnından ağır yaralanan kardeşi Hüseyin Duman, ambulansla Manisa’nın Selendi İlçesi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hüseyin Duman müdahalenin ardından durumu ağır olduğu gerekçesiyle İzmir Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edildi, hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Jandarma, Fatma Duman’ı gözaltına aldı.

Genç kızın cesedi savcı ve jandarmanın olay yerindeki incelemesi ardından otopsi için İzmir Adil Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürerken, jandarma Fatma Duman’ın işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceğini bildirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz