Araçlar Düzgün Park edilmediği İçin Canından Oldu!

Bayrampaşa'da, kaldırıma park eden araçlar nedeniyle yolda yürümek zorunda kalan İbrahim Pekediz'e arkadan gelen minibüs çarptı. Yaşlı adam olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde kaldırıma araçlar parkettiği için yolda yürüyen Pekediz ve bir kişiye arkadan gelen minibüsün çarptığı görülüyor. Minibüs şoförünün çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldığı öğrenildi.

Araçlar Düzgün Park edilmediği İçin Canından Oldu!

Bayrampaşa'da, 69 yaşındaki İbrahim Pekediz'in kaldırım üzerine park eden araçlar yüzünden yol üzerinde yürüyen ve seyir halindeki minibüsün çarpması sonucu hayatını kaybettiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Çevredeki bir işyerine ait güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, kaldırıma park eden araçlar görünüyor. Seyir halindeki minibüs, İbrahim Pekediz'e yol üzerinde yürürken arkadan çarpıyor. Dengesini kaybeden Pekediz savruluyor ve yere düşüyor.

MİNİBÜS, YOLDA YÜRÜYEN BAŞKA YAYAYA DA ÇARPIYOR
Öte yandan, orta yaşlarda bir yaya da yine yol üzerinde yürürken beliriyor. Aynı minibüs o yayaya da çarpıyor ancak bir anda kendini geri çeken yaya, ezilmekten son anda kurtuluyor.

MİNİBÜS SÜRÜCÜSÜ SERBEST
Bu arada, gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen minibüs sürücüsünün çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldığı öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz