Aras bulut İynemli yeni dizisi Çukur dizisi konusu, Çukur dizisi oyuncuları! İşte Çukur 1. bölüm fragmanı

Show TV bu sezon iddialı dizileri ile en çok kanallardan olmakta. SHOW TV Çukur dizisi Pazartesi akşamı başlayacak. Çukur dizisi oyuncuları, Çukur dizisi konusu gibi detaylarA ULAŞILDI

Aras bulut İynemli yeni dizisi Çukur dizisi konusu, Çukur dizisi oyuncuları! İşte Çukur 1. bölüm fragmanı

Show TV bu sezon iddialı dizileri ile en çok kanallardan olmakta. SHOW TV Çukur dizisi Pazartesi akşamı başlayacak. Peki merakla beklenen dizi konusunda detaylar açıklandı mı? Çukur dizisi oyuncuları, Çukur dizisi konusu gibi detaylar diyarbakırsoz ayrıcalığı ile haberimizde. Aras Bulut İynemli'nin yeni dizisi olan Çukur oyuncu kadrosu ile çok konuşulmakta. Tanıtımının yayınlandığı günden beri herkesi ekranlara kilitleyeceğe benzeyen Çukur dizisi hakkındaki detaylara tamamen ulaştık.

Yamaç'tan yuvarlanan bir hayatta olan Yamaç ve Sena'nın aşkının zorluğunun konu elındığı Çukur dizisinde Aras Bulut İynemli ile başrolü paylaşacak olan partneri geçtiğimiz günlerde birlikte çok sıklıkla görülen Dilan Çiçek Deniz olarak karşımıza çıktı.

Aras Bulut İynemli'nin yeni dizisi Çukur, başlamasına sadece sayılı günler kaldı. Dizinin başrolünde Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz'in haricinde Mustafa Üstündağ, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın, Kubilay Aka ile usta oyuncular Ercan Kesal ve Perihan Savaş bulunmakta. Çulur dizisinden ilk fotoğraflar yayınlanmaya başladı. Merakla beklenen dizinin tanıtımı ve fragmanı çok dikkat çekti. şimdiden Çukur dizisinin konusu da çok merak ediliyor.

Ay Yapım imzalı, Show TV’nin iddialı dizisi Çukur’un çekimleri Paris’te devam ediyor. Çarpıcı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri üstüne çeken dizinin Paris’teki setinden ilk kareler yayınlandı. Çekimlere henüz geçtiğimiz hafta İstanbul'da devam edilen setlerde çok eğlenceli sahneleri yer aldığı aşikar...

Paris'te Eyfel Kulesi'nde çekilen Çukur dizisinin setine ilgi oldukça yoğundu.

Çekimlerin devamı da önümüzdeki haftalarda Paris te tarihi mekanlarda devam edecek. Dizi de en çok dikkat çeken isimlerde olan Rıza kocaoğlu oldu.

PARİS SOKAKLARINI ALTINI ÜSTÜNE GETİDİLER

Eğlenceli Çukur seti ekibi Paris sokaklarında paylaşımı ile de sosyal medya da çok gözde oldu.

TANITIMINI DA İYİ YAPTILAR

Herkeste merak uyandıran Çukur dizisi, gerek tanıtımı gerekse de fragmanı ile çok konuşuldu.

ÇUKUR DİZİSİ HİKAYESİ

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur’a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır. Yamaç yıllar önce Çukur’u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. “Ölene kadar mutlu” olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur’un ve Yamaç’ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır. Yamaç’ın Çukur’daki geleceği ve Sena’nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir?

Senaryosunu Gökhan Horzum’un yazdığı, yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün üstlendiği dizide son dönemin gözde oyuncularından Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın, Kubilay Aka ile usta oyuncular Ercan Kesal ve Perihan Savaş buluşuyor.

Geçtiğimiz yıl 'İçerde' dizisinde hayat verdiği Mert karakteriyle başarılı bir sezonu geride bırakan Aras Bulut İynemli, önceki gün Ataköy'de objektiflere takıldı. Sevgili Bige Önal ve yakın arkadaşı oyuncu Engin Öztürk ile Türkiye-İspanyamaçını izlemeye gelen İynemli tarzıyla dikkat çekti. Sıcak havalara rağmen uzun askeri bot giyen ve şapkalı olduğu görülen İynemli'nin bu tarzı dizideki bot ve şapkalı halini hatırlattı.Dizi bittikten sonra spora başlayan 27 yaşındaki İynemli'nin 'İçerde' dizinde abisini canlandıran Çağatay Ulusoy'a (Sarp) benzerliği ise dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler