Arda Turan'ın mahallesinde "El Clasico" seyredildi

Milli futbolcu Arda Turan'ın da son 15 dakikasında forma giydiği El Clasico, Bayrampaşa Belediyesi tarafından Arda Turan'ın mahallesindeki parkta kurulan dev ekranda baba Adnan Turan ve Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ile birlikte seyredildi.

Arda Turan'ın mahallesinde

Arda Turan Caddesi üzerinde bulunan parkta kurulan dev ekrandan saat 21.30'daki 'El Clasico'yu seyretmek için mahalleliden oluşan yaklaşık 100 kişi geldi. Arda Turan'ın babası Adnan Turan ile Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner maçı birlikte izledi.

İlk yarının sona ermesinin ardından basın mensuplarına konuşan Belediye Başkanı Atila Aydıner, “İkinci yarı inşallah Bayrampaşa'nın gururu milli futbolcumuz Arda Turan inşallah girecek. İnşallah Arda ile beraber bu maçı alacağız. Bayrampaşa Arda ile gurur duyuyor. Dünyada en çok tanınan bir futbolcumuz" dedi.

Baba Adnan Turan ise, “Bu Barcelona. Oynayacaksın diye bir şey yok. Bugün o oynar yarın başkası oynar. Biraz sonra oyuna girer. Dünyanın en büyük takımı bu maçta oynasa da olur, oynanamasa da olur. İlk yarı Barcelona etkiliydi, ama hakem biraz taraflı davranıyor. Arda ile maçtan önce ve sonra hep konuşuruz. Maç ile ilgili hiçbir şey söylemez. 'Bana dua edin' der, hepsi o" diye konuştu. Arda Turan'ın 74. Dakikada oyuna girmesiyle baba Adnan Turan mahalleli birlikte sevinerek alkışladı. Maçın sona ermesiyle birlikte mahalleli dağıldı.

Kaynak: DHA