Asla Vazgeçmem dizisinde olay karar, dizi final mi oluyor?

Gold Film imzalı, yapımcılığını Faruk Turgut ve Şükrü Avcı'nın üstlendiği, Show TV’nin fenomen dizisi Asla Vazgeçmem, birbirine bir anda deli gibi aşık olan iki gencin umutsuz aşk hikayesinin anlatılacağı Asla Vazgeçmem final kararı aldı.

Asla Vazgeçmem dizisinde olay karar, dizi final mi oluyor?

Milliyet’te yer alan habere göre Uçankuş TV’nin “İki Kadın Arasında” programında dizinin final tarihi açıklandı. İlk bölümlerinde beklenen reytinglere ulaşamayan “Asla Vazgeçmem”, 3 kez yayından kaldırılma tehlikesiyle karşı karşıya kalmıştı. Ancak daha sonra seyircinin beğendiği diziler arasında yerini alan “Asla Vazgeçmem” 44. Bölüme kadar ulaşmıştı. Son bölümlerinde kadın entrikalarının başrol oynadığı ve dev bütçeli dizilere kafa tutan dizinin bu sezon ekran ömrünü tamamlayacağı açıklandı.  “Asla Vazgeçmem”, 57. Bölümde yani haziran ayının son haftası ekrana veda edecek.

İclal için Nur’u öldürmeyi göze alan Fırat’ın planını Fatih bozar. Fatih olayı çözerek soluğu İclal’in yanında alır. İclal hiç beklemediği yerden aldığı bu darbe ile şaşkına dönmüştür. Zaten atölye açılışına Nur’un gelişi de onun için büyük bir sürprizdir.

Aşklarını gizli yaşamaya çalışan Nur ve Yiğit , ilk olarak Emin’e yakalanırlar. Ancak Emin’i asıl çıldırtan Elmas’ın tekrar Cahit’in yanına dönmüş olduğunu öğrenmesi olacaktır. Aytül, Yağmur’un hırsızlıklarını yakalayacak ancak Yiğit “kardeşimdir” diyerek Yağmur’un arkasında duracaktır. Aytül, Yağmur’u evden gönderemese de ona hayatı dar etmek için hiçbir fırsatı kaçırmayacaktır. Cahit, Elmas’ın eve dönmesiyle rahatlamıştır.

Ancak Nazan’ın boş durmaya niyeti yoktur, Cahit’e büyük bir sürpriz hazırlamıştır. Kozan Şirketi’nde bulunan bir dinleme cihazı büyük olayların yaşanacağının habercisi gibidir.

Asla Vazgeçmem

Asla Vazgeçmem başrollerini Tolgahan Sayışman, Amine Gülşe, Şafak Pekdemir, Ümit Yesin, Ayşegül Günay, Hülya Gülşen Irmak ve Tugay Mercan'ın paylaştığı Show TV'nin 2015 yapımı aşk ve drama dizisidir.

Babasını kaybeden Nur iyi bir iş bulabilmek için Adanadan İstanbula gelir. Burada hayatının aşkı olacak olan Yiğit Kozan ile karşılaşır ve hayatı ondan sonra değişir.

Amine Gülşe Kimdir?

Amine Gülşe, 1993 yılında İsveç’de doğmuştur. Babası Irak Kerküklüdür. Babası Galatasaray’da disk atıcısıyken İsveç’e transfer olduktan sonra oraya yerleşmişler. Amine Gülşe de bu sebeble İsveç’te doğdu. Lise eğitimini İsveç'te İnternational High School Of The Guthenburg Region’da tamamladı.

2013 yılında abisi ve işlerinden dolayı babasını İsveç’te bırakarak annesi ile beraber İzmir'e gelerek yerleşti.

Yarışmaya İzmir’den katılarak 2014 yılında “Miss Turkey” güzellik yarışması birincisi oldu. Star tv.de yayınlanan Elidor Miss Turkey yarışmasını Kadir Doğulu ve Yasemin Allen birlikte sundu. 1. olan Amine Gülşe Türkiye’yi Miss World (Dünya Güzellik)yarışmasında temsil edecek. 14 Aralık 2014 tarihinde Londra'da gerçekleştirilen Miss World Güzellik yarışmasında dereceye giremedi, birinci olan Güney Afrika Cumhuriyeti güzeli Rolene Strauss oldu.

Amine Gülşe, dünyaca ünlü Rus manken İrina Shayk’a benzemektedir.

2015 yılında "Asla Vazgeçmem" adlı dizide Tolgahan Sayışman ve Şafak Pekdemir ile beraber başrolde oynamıştır.

Filmleri ve Dizileri

2015 - Asla Vazgeçmem (Nur) (TV Dizisi)

Kaynak: Diyarbakır Söz