Görüş Bildir

ATM paralarını çalan, güvenlik görevlisi çıktı

Bursa'da ATM'deki paraları toplamaya giden zırhlı araçtan çalınan 400 bin TL'nin şüphelisi olarak aracı kullanan güvenlik görevlisi Ü.B. gözaltına alındı.Suçunu itiraf eden Ü.B.,otomobilin bagajındaki para dolu torbayı polise teslim etti.

ATM paralarını çalan, güvenlik görevlisi çıktı

Osmangazi İlçesi'nde bugün bir bankanın 3 güvenlik görevlisi, zırhı araç ile ATM'de biriken paraları almaya gitti. Yunuseli Mahallesi'ndeki ATM'nin önüne gelen görevliler, park ettikleri araçtan birlikte inip yaklaşık 10 metre uzaklıktaki bulunan ATM'ye gittiler. Buradan aldıkları paralar ile geri dönen görevliler, kapısını açık unuttuklarını öne sürdükleri zırhlı araçta bulunan torba içersindeki yaklaşık 400 bin TL'nin çalındığını söylediler. Bunun üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemi alıp, şüphelileri araştırmaya başladı.
Olay gerçekleştiren şüphelilerin kimliğini öğrenmek için araçta parmak izi çalışması yaptı. Polis ekipleri, şüpheli hareketleriyle dikkat çeken zırhlı aracı kullanan Ü.B.'yi sorguya aldı. Çelişkili ifadeler veren Ü.B. daha sonra olayı itiraf etti. Yunuseli Mahallesi'ndeki ATM'den sürekli para aldıklarını belirten Ü.B. polisteki ifadesinde, "Bu işi yapmaya kafama koydum. Bu nedenle otomobilimi Yunuseli Mahallesi'ndeki ATM'nin hemen yakınına daha önceden bıraktım. Bugün öğleden sonra kullandığım zırhlı aracı da hemen arkasına park ettim. Arkadaşlarım ATM'ye giderken ben para dolu torbayı otomobilimin bagajına bırakıp onların yanına geçtim. Sonrada, paranın çalındığını söyledim. Fakat çabuk yakalandım" dedi.
Sorgulamasından sonra para dolu torbayı aracının bagajından alıp polislere teslim eden Ü.B. ifadesinin ardından mahkemeye çıkartılacak.

Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi