Görüş Bildir

Aydın Kuyucak'ta yemek yerken beyin kanaması geçiren 17 yaşındaki Ayşegül Çakırlı hayatını kaybetti

Aydın’ın Kuyucak ilçesinde arkadaşlarıyla sohbet ederken fenalaşarak hastaneye kaldırılan ve beyin kanaması teşhisi konulan lise öğrencisi 17 yaşındaki Ayşegül Çakırlı, yaşam savaşını kaybetti

Aydın Kuyucak'ta yemek yerken beyin kanaması geçiren 17 yaşındaki Ayşegül Çakırlı hayatını kaybetti

Aydın’ın Kuyucak ilçesinde arkadaşlarıyla sohbet ederken fenalaşarak hastaneye kaldırılan ve beyin kanaması teşhisi konulan lise öğrencisi 17 yaşındaki Ayşegül Çakırlı, yaşam savaşını kaybetti.

Kuyucak’ta öğle yemeği yedikten sonra arkadaşlarıyla sohbet ederken fenalaşan ve beyin kanaması geçiren Kuyucak Çok Programlı Anadolu Lisesi 2. sınıf öğrencisiAyşegül Çakırlı, yaklaşık 1 haftalık yaşam mücadelesini kaybetti. 6 Ocak’ta arkadaşlarıyla öğle yemeği yedikten sonra bir süre sonra fenalaşan Ayşegül Çakırlı, önce Kuyucak Aile Sağlığı Merkezi`ne götürüldü. Buradaki ilk müdahalenin ardından Çakırlı, durumu ağır olduğu için Nazilli Devlet Hastanesi`ne sevk edildi. Beyin kanaması geçirdiği teşhisi konulan Çakırlı, yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Ayşegül 7 günlük yaşam mücadelesini bugün kaybetti. Çakırlı’nın ölüm haberini alan sınıf arkadaşları sinir krizi geçirdi.

(İHA)

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir