Görüş Bildir

Aydın Tansel Bodrum'da toprağa verilecek

Bodrum'daki evinde kalp krizinden ölen ünlü şarkıcı ve besteci 71 yaşındaki Aydın Tansel, yarın kentte düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlanacak.

Aydın Tansel Bodrum'da toprağa verilecek
Şarkılarıyla 70'li yıllara damgasını vuran, dün Gümüşlük Mahallesi Aktaş Tatil Sitesi'ndeki evinde kalp krizinden ölen Aydın Tansel için yarın cenaze töreni düzenlenecek. Ölümü hayranları, sevenleri ve yakınlarında üzüntü yaratan Tansel'in, öğlende Turgutreis Yalı Camii'nde kılınacak namazının ardından Gümüşlük Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.
Ünlü ismin Turgutreis Mahallesi'nde yaşayan emekli maden mühendisi ağabeyi Büke Tansel, DHA muhabirine yaptığı açıklamada, "Kardeşim çok sağlıklıydı. Bodrum'a geldiğinde çok sevdiği Gümüşlük'e yerleşmiş, dostlarıyla yaptığı müzikle çok keyifli mutlu bir yaşam sürüyordu. Daha önceden bildiğimiz bir rahatsızlığı yoktu. Ani gelen kalp krizi bizi de şoke etti. Çok üzgünüz. Ankara'dan gelen kardeşlerimiz Burak ve Şebgün Tansel ile sevenleri birlikte toprağa vereceğiz. Türk müziğine çok hizmetleri olan kardeşimi soranlara sevenlerine teşekkür ediyorum" dedi.
Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi