Baba-oğul can verdi

Otomobille kamyonetin çarpıştığı kazada baba- oğul öldü

Baba-oğul can verdi

Diyarbakır’da kamyonetle otomobilin çarpıştığı korkunç kazada Mustafa Atakay (44) ile oğlu Özgür Atakay (18) feci şekilde yaşamını yitirirken, 3 kişi de yaralandı.

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI

Korkunç kaza dün sabah saatlerinde Diyarbakır-Eğil kara yolu Devegeçidi mevkisinde meydana geldi. Sürücüleri henüz tespit edilemeyen 23 P 0823 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen 72 AAR 976 plakalı kamyonet, kafa kafaya çarpıştı.

BABA İLE OĞUL ÖLDÜ

Kazada hurdaya dönen otomobildeki Mustafa Atakay ile oğlu Özgür Atakay hayatını kaybetti, M.A. ile isimleri öğrenilemeyen 2 kişi de yaralandı.
İhbar üzerine kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, ilk müdahalenin ardından hastaneye götürüldü. Baba ve oğlunun cansız bedeni de otopsi için morga götürüldü. Kazayla ilgili kapsamlı soruşturma başlatıldı.

BİNGÖL’DEKİ KAZA

Öte yandan, Bingöl'de 2 otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Metin Akyüz yönetimindeki 23 LS 778 plakalı otomobil ile İrfan Oğultekin idaresindeki 12 AU 434 plakalı otomobil, Bingöl-Muş kara yolunun Kervansaray Kavşağı mevkisinde çarpıştı.

Kazada, sürücü Akyüz ile araçlarda bulunan 4 kişi yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz