Görüş Bildir

Babası boğarak öldürmüş

İki yıl önce evlenen ve eşiyle sorun yaşadığı için babaevine dönen 19 yaşındaki İclal Şimşek’in sıkça şehir dışına çıktığı için, öldürüldüğü iddia edildi. Baba Kadri Koyun tutuklanarak cezaevine konuldu.

Babası boğarak öldürmüş

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde, 'uykusunda öldü' denilerek ihbarda bulunulan 19 yaşındaki İclal Şimşek için eve gelen sağlık ve polis ekiplerinin yaptığı incelemede boynunda izler bulunması üzerine gözaltına alınan aile üyeleri, cinayeti itiraf etti. İki yıl önce evlenip, ailesinin yanına dönen ve sık sık il dışına çıktığı belirlnen İclal’in uyurken babası Kadri Koyun (44) tarafından boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı.

UYKUSUNDA ÖLÜ BULUNDU

Olay, önceki gün öğlen saatlerinde Bağlar ilçesi Mevlana Halit Mahallesi’nde meydana geldi. Ailesi, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak 19 yaşlarındaki kızları İclal Şimşek’in uyanmadığını, yaptıkları kontrolde öldüğünü söyledi. İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

BABASI BOĞARAK ÖLDÜRDÜ

7'nci kattaki apartman dairesine gelen ekipler, yapılan kontrolünde öldüğü belirlenen İclal Şimşek’in boynunda izler tespit etti. Şimşek’in annesi M. Koyun,(39), babası Kadri Koyun ve kardeşleri Ö. Koyun (25) ile M. Koyun (16) Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı.

Şimşek’in cansız bedeni de otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Olay yerinde yapılan incelemede ve şüphelilerden ifadeleri üzerine cinayeti baba Kadri Koyun’un işlediği tespit edildi.

EŞİYLE SORUNLAR YAŞAMIŞ

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edildi. İclal Şimşek’in 2 yıl önce evlenerek Mersin’e yerleştiği, eşiyle yaşadığı sorunların ardından tekrar babasının evine döndüğü belirlendi. Şimşek’in  son dönemlerde sıkça şehir dışında kalarak, daha sonra yine babaevine dönmesi nedeniyle ailesiyle sorunlar yaşadığı ortaya çıktı.

BABA KADİR TUTUKLANDI

Savcılıkta ifadesi alınan baba Kadri Koyun tutuklama istemiyle nöbetçi mahkemeye çıkarıldı.  Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi Koyun’u cinayet işleme sucundan tutuklayarak cezaevine gönderildi. Diğer şüpheliler serbest bırakıldı. Olayla ilgili kapsamlı soruşturmanın ise devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi