Balayına Kapadokya'ya giden çift ölü bulundu

Mutlu ve Kader Akbaş çifti balayı için Kapadokya'ya gitti. Akbaş çiftinden bir süre haber alınmaması üzerine otel odasına giren görevliler, çiftin cansız bedeni ile karşılaştı.

Balayına Kapadokya'ya giden çift ölü bulundu

Mutlu Akbaş ve Kader Akbaş, evlendikten sonra balayı için Kapadokya'ya gitti. Otele yerleşen Akbaş çiftinden bir süre haber alınamadı. Bunun üzerine odaya giren yetkililer, Akbaş çiftini ölü olarak buldu.

Olay sabah saatlerinde Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesinde meydana geldi. İstanbul'da yaşayan ve bir tekstil fabrikasında çalıştıkları öğrenilen Mutlu Akbaş ve eşi Kader Akbaş, yaptıkları evlilik sonrası balayı için Kapadokya'ya gitmeye karar verdi.

BALAYINDA ÖLÜ BULUNDULAR

Bölgeye giden ve otelde kalan çiftten haber alamayan otel görevlileri kapıyı açtı. Çifti hareketsiz halde bulan çalışanlar durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, çiftin hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma ekiplerinin çalışmasının ardından silah, kesici alet yarası ve darp izi bulunmayan çiftin cansız bedeni otopsi için Nevşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz