Bankta unutulan çanta polisi ayağa kaldırdı

Eskişehir'de 69 yaşındaki Gülizar Yurdakul'un emekli maaşını çektiği banka şubesinin karşısındaki bankta unuttuğu çantası polisi ayağa kaldırdı.

Bankta unutulan çanta polisi ayağa kaldırdı

Bomba şüphesiyle çantanın etrafına güvenlik şeridi çekildi, olay yerine bomba uzmanı çağırıldı. Kısa süre sonra gelen Gülizar Yurdakul bankta unuttuğu çantasını aldı.

Arifiye Mahallesi Belediye Sokak'ta bir banka şubesinin karşısında bulunan Vardar İş Merkezi'nin önündeki bankta akşam saatlerinde bir kadın çantasını gören vatandaşlar bomba şüphesiyle 155 Polis İmdat hattını arayarak bilgi verdi. İhbar üzerine gelen polis ekipleri çantanın olduğu bankın etrafına güvenlik şeridi çekip bomba uzmanını çağırdı. Kısa süre sonra polislerin yanına gelen Gülizar Yurdakul, banktaki çantasının kendisine ait olduğunu söyledi.

Banka şubesinde emekli maaşını çektikten sonra sigara içmek için oturduğu bankta çantasını unuttuğunu belirten evli 4 çocuk annesi Gülizar Yurdakul, "Maaşımı yeleğimin cebine koymuştum. Bankta bir süre oturduktan sonra sobacı dükkanından mangal satın almaya gittim. Dükkanda çantamın olmadığını fark edince geri döndüm" dedi.

Polislere nüfus cüzdanının da çantasını içinde olduğunu belirten Gülizar Yurdakul daha sonra çantasını alıp evine gitti

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler