Görüş Bildir

Batmobile 3. Köprüden geçecek

TÜRK Hava Yolları’nın sponsor olduğu Batman Süperman Adaletin Şafağı filminin galası, 20 Mart’ta New York’ta gerçekleştirilecek. Bu galadan sonra Batman’in kullandığı ‘Batmobile’ aracı İstanbul’a getirilecek. Film tüm dünya ile birlikte 24 Mart'ta vizyona girecek.

Batmobile 3. Köprüden geçecek

Üçüncü Köprüden geçerek kıtaları birleştirecek araç, Türk Hava Yolları’nın yanı sıra İstanbul’un tanıtımına da önemli katkı sağlayacak. THY Batmobile’i ilk olarak Berlin’de yapılan ITB Turizm Fuarı’nda sergilemişti. Araç yıl boyunca THY tanıtımlarında kullanılacak. Zırhlı ve silahlı araç, 1930’lardan bu yana Batman tarafından çizgiroman ve filmlerde kullanılıyor.
ANA SPONSOR THY
Bu yılın gişede en başarılı filmi olması beklenen Batman Superman Adaletin Şafağı’nın final bölümü THY uçağında geçiyor. Tanıtım kampanyalarına THY ayrıca filmin iki karakteri Batman ile Superman’in yaşadığı hayali kentler Gotham ile Metropolis’i ‘yeni uçuş noktası’ olarak açıklamıştı. Filmin tanıtımı için yapılan bu açıklamanın ardından bir çok kişi THY’nin çağrı merkezini arayarak iki hayali kent Gotham veya Metropolis’e bilet almak istediğini söylemişti.
Geçtiğimiz günlerde film için özel boyanan Boeing 777-300ER tipi yolcu uçağını lanse eden THY, uçaklarda da filmin tanıtımını yapıyor. Uzun menzilli uçaklarda yolculara dağıtılan mönüler, amenity kit olarak adlandırılan yolcu çantalarında da filmin logoları ve resimleri yer alıyor. Ayrıca uçağa binişten sonra yolculara üzerinde Batman veya Superman logolarının olduğu mini pastalar ikram ediliyor.
Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi