Birlikte alkol aldığı arkadaşlarını vurdu

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, aynı masada oturarak alkol alan arkadaşlar arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Bir kişi, alkol sofrasında kendisine küfrettiğini iddia ettiği arkadaşlarını kurşun yağmuruna tuttu. Olayda, bir kişi olay yerinde hayatını kaybederken diğer kişi ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Birlikte alkol aldığı arkadaşlarını vurdu

Olay, Küçük Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. İddiaya göre; Recep G. (59) ile arkadaşları Mehmet Uz (51) ve Süleyman Kayalı (59)bir büfenin bahçesinde alkol almaya başladı. 3 arkadaş arasında alkolünde etkisi ile tartışma çıktı. Uz ve Kayalı'nın kendisine küfrettiğini öne süren Recep G., belindeki silahı çıkararak önce Mehmet Uz'u ardından Süleyman Kayalı'yı vurdu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, 112 Acil Servis Ambulansı görevlileri Mehmet Uz'un hayatını kaybettiğini belirledi.

Ağır yaralanan Süleyman Kayalı da Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Mehmet Uz'un cenazesi, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.Olay yerinden kaçan cinayet zanlısı Recep G. ise Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince yakalandı.

CİHAN

Kaynak: Diyarbakır Söz