Bitlis Tatvan son dakika sokağa çıkma yasağı açıklaması

Bitlis son dakika! Bitlis Tatvan'a bağlı 14 köy ve mezrada son dakika sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Terör örgütü mensuplarının barınma amaçlı yer tesis ettiği ihbarı gelmesi üzerine sokağa çıkma yasağı ilan edildiğ açıklandı.

Bitlis Tatvan son dakika sokağa çıkma yasağı açıklaması

Bitlis son dakika! Bitlis Tatvan'a  bağlı 14 köy ve mezrada son dakika sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Terör örgütü mensuplarının barınma amaçlı yer tesis ettiği ihbarı gelmesi üzerine sokağa çıkma yasağı ilan edildiğ açıklandı. 

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Tatvan ilçesi sınırlarındaki Kısıklı, Dirlik, Suboyu, Kepenek, Dönertaş, Sallıca, Aktoprak, Yorgalar, Yumrukaya, Uçankuş, Çörekli, Boblesür, Teknecik ve Beşikli köyleri ile mezraları bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarının bulunduğu, barınma amaçlı sığınak ve barınak tesis ettikleri bilgisi alınması neticesinde, bahse konu bölgelerde örgüt mensuplarının yakalanması, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu'nun 11/C maddesi gereğince, 7 Haziran saat 23.50'den itibaren ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir."

Kaynak: Diyarbakır Söz