Bolu' da feci iş kazası! 21 yaşındaki fabrika işçisi, kolunu pres makine kaptırdı!

Alüminyum fabrikası işçisi Mustafa Mısırlı geçirdiği iş kazasında canından olmak üzere iken kurtarıldı. Bolu' daki fabrikada çalışan Mustafa Mısırlı geçirdiği iş kazasında bileğine kadar saplanan çelik parçalar ve çelik kalıp ile birlikte hastaneye kaldırılarak kurtarıldı

Bolu' da feci iş kazası! 21 yaşındaki fabrika işçisi, kolunu pres makine kaptırdı!

Alüminyum fabrikası işçisi Mustafa Mısırlı  geçirdiği iş kazasında canından olmak üzere iken kurtarıldı. Bolu' daki fabrikada çalışan Mustafa Mısırlı geçirdiği iş kazasında bileğine kadar saplanan çelik parçalar ve çelik kalıp ile birlikte hastaneye kaldırılarak kurtarıldı

Bolu'da, alüminyum fabrikasında çalışan 21 yaşındaki Mustafa Mısırlı'nın pres makinesine kaptırdığı sağ eline çelik kalıptaki metal parçalar saplandı. Mısırlı, bileğindeki kalıpla hastaneye kaldırıldı.

ELİNİ PRES MAKİNESİNE KAPTIRDI

Olay, bugün saat 08.30 sıralarında Çıkınlar Mahallesi'ndeki aliminyum fabrikasında meydana geldi. Beyaz eşya firmalarına kalıpların hazırlandığı bölümde çalışan Mustafa Mısırlı, bir anlık dikkatsizlik sonucu elini pres makinesine kaptırdı.

ÇELİK PARÇALAR BİLEĞİNE SAPLANDI

Çelik kalıptaki metal parçalar Mısırlı'nın sağ bileğine saplandı. Haber verilmesiyle gelen Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü kaza kırım ekibi, pres makinesini sökerek Mustafa Mısırlı'yı kurtarırken bileğine saplanan kalıbı çıkartmadı.

TALİHSİZ İŞÇİ AMELİYATA ALINDI

Yaralı işçi, bileğine saplanan çelik kalıpla ambulansa konularak İzzet BaysalEğitim ve Araştırma Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırıldı. Mustafa Mısırlı, bileğindeki kalıbın çıkarılması için ameliyata alındı.

Yaşaan iş kazası ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz