Görüş Bildir

Bornova'daki evinde ölü bulunan adam ile ilgili uyuşturucu madde bonzai iddiaları ortalığı çalkaladı

Bornova'da ölü bulunan kişi için uyuşturucu iddiaları ortaya atıldı. İzmir Bornova ilçesinde geçtiğimiz günlerde kaldığı bekar evinde ölü bulunan genç adamın otopsi raporunun açıklandığı ve rapora göre de uyuşturucu madde bonzai kullandıktan sonra fenalaştığı iddia edildi

Bornova'daki evinde ölü bulunan adam ile ilgili uyuşturucu madde bonzai iddiaları ortalığı çalkaladı

İzmir Bornova ilçesinde geçtiğimiz günlerde kaldığı bekar evinde ölü bulunan genç adamın otopsi raporunun açıklandığı ve rapora göre de uyuşturucu madde bonzai kullandıktan sonra fenalaştığı iddia edildi

İzmir'in Bornova İlçesi'nde kaldığı bekar evinde cansız bedeni bulunan 18 yaşındaki S.A.'nın bonzai adlı uyuşturucuyu kullandıktan sonra fenalaştığı ileri sürüldü. Olay sırasında evde bulunan S.A.'nın üç arkadaşının ifadelerine başvurulacağı öğrenilirken, talihsiz gencin cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Olay, 789/1 Sokak'taki bir evde bugün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Anne ve babası ayrı olduğu, Bursa'da yaşadığı öğrenilen S.A., yaklaşık 5 ay önce İzmir'deki yakınlarının yanına geldi. Bornova'daki kafelerde çalıştığı belirtilen S.A.'nın kaldığı bekar evinde fenalaşması üzerine arkadaşları durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, genç adamın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay sırasında evde bulunan S.A.'nın arkadaşlarının ilk ifadelerinde, gece saatlerinde bonzai adlı uyuşturucudan kullandıklarını ve S.A.'nın da daha sonra fenalaştığını söyledikleri ileri sürüldü. S.A.'nın arkadaşları polis merkezine götürüldü. Hayatını kaybeden genç adam ise otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

1- Bonzai nedir?

[1- Bonzai nedir?]

Marijuananın etken maddelerinden biri olan 'kannabinoid'in sentetik çeşidi olan bonzai, üç-dört sene içinde yaygınlaşan, son bir senede ise kullanım oranı bakımından adeta bir patlama yaşanan bir madde.

Son dönemde narkotik ekiplerinin yaptıkları operasyonlarla, maalesef zaman zaman basına yansıyan 'ölümleri'yle ismini duymaya alıştığımız bir madde haline gelen bonzai son birkaç yıl içerisinde aşırı bir şekilde yaygınlaştı. Bunda maddenin sentetik, yani doğal olmayan çizgisinden ötürü ucuz olması önemli oldu ve 'esrara benzer bir madde' denilerek uyuşturucu kullanılan ortamlarda gitgide yaygınlaştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir