Bozova'da korkunç kaza! 2 ölü 4 yaralı

Şanlıurfa'da bir trafik kazası daha meydana geldi. Şanlıurfa Bozova civarında meydana gelen trafik kazasında otomobilin arkadan bir kamyona çarptığı öğrenildi ve otomobil içinde bulunan 2 kişinin hayatını kaybettiği açıklanırken 4 kişinin de yaralandığı belirtildi.

Bozova'da korkunç kaza! 2 ölü 4 yaralı

Şanlıurfa'da bir trafik kazası daha meydana geldi. Şanlıurfa Bozova civarında meydana gelen trafik kazasında otomobilin arkadan bir kamyona çarptığı öğrenildi ve otomobil içinde bulunan 2 kişinin hayatını kaybettiği açıklanırken 4 kişinin de yaralandığı belirtildi.

Alınan bilgiye göre, Rukiye Altun'un (41) kullandığı 02 HU 500 plakalı otomobil, Şanlıurfa-Bozova karayolunun 18. kilometresinde seyir halindeki Rıfat Asnuk yönetimindeki 63 B 9483 plakalı kamyona arkadan çarptı.

Kazada, otomobil sürücüsü ile otomobildeki Berfin Altun, (16) Seren Esmer, (13) Ayfer Kızılkaya (49), Ümmügülzüm Esmer (45) ve İlayda Nur Kızılkaya (12) yaralandı.

112 acil servis ekiplerince kentteki hastanelere kaldırılan yaralılardan Ümmügülzüm Esmer ve İlayda Nur Kızılkaya müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler