Bugünkü koronavirüs tablosu! 28 Mayıs Perşembe koronadan ölenler, vaka sayısı

Her gün merakla takip edilen Korona virüs vaka tablosu, bugün ölen sayısı, bugünkü vaka sayısı gibi aramalar çok merak ediliyor. Gün gün Sağlık Bakanlığı tarafından corona virüs tablosu palaşılmakta. Peki 28 Mayıs korona virüs tablosu yayınlandı mı? Tüm detaylar ve açıklamalar haberimizde.

Bugünkü koronavirüs tablosu! 28 Mayıs Perşembe koronadan ölenler, vaka sayısı

Her gün merakla takip edilen Korona virüs vaka tablosu, bugün ölen sayısı, bugünkü vaka sayısı gibi aramalar çok merak ediliyor. Gün gün Sağlık Bakanlığı tarafından corona virüs tablosu palaşılmakta. Peki 28 Mayıs korona virüs tablosu yayınlandı mı? Tüm detaylar ve açıklamalar haberimizde. 

27 MAYIS KORONA VİRÜS TABLOSU

Hergün korona virüs tablosu Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanmakta. Peki bugünkü tablo nasıl? günlük koronavirüs tablosuna göre vaka sayısı 159 bin 797'ye yükseldi. Koronavirüs sebebiyle toplam 4.431 vatandaşımız hayatını kaybetti. 

Bakan Koca Twitter'dan şu açıklamayı yaptı;

"Veriler, riski küçültmede istikrar sağladığımızı gösteriyor. 83 milyonun başarısı devam etmeli. DAHA FAZLA ÖZGÜRLÜK, tedbirlere eksiksiz uyuma bağlı. Özgürlüğün istediği özveriyi gösterelim. Yeni hayat tarzımız: Kontrollü Sosyal Hayat, HEP BİRLİKTE TEDBİR."

28 Mayıs Koronavirüs tablosu henüz açıklanmadı. An A n takip ettiğimiz tablo yayınlanır yayınlanmaz haberimzin detayında olacaktır

Kaynak: Diyarbakır Söz