Bulgaristanda kazada yaralanan şoför, Kayseri'de tedavi görüyor

Bulgaristan’da Kapıkule sınırına 10 kilometre kala yaya olarak karşıya geçerken, bir otomobilin çarpması sonucu ağıryaralanan ve 4 gün yoğun bakımda kalanTIR şoförü 50 yaşındaki Cengiz İşler'in tedavisine memleketi Kayseri'de devam ediliyor.

Bulgaristanda kazada yaralanan şoför, Kayseri'de tedavi görüyor
Almanya’dan geçen hafta Türkiye’ye dönüş için yola çıkanevli 1 çocuk babası TIR şoförü Cengiz İşler, Bulgaristan'da aracını park edip yolun karşısındaki markete gitmek isterken bir otomobil çarpması sonucuağır yaralandı. Cengiz İşler, çevredekiler tarafındanhastaneye götürülürken, cüzdanı ve cep telefonunu çalındı.
AİLESİ TEDAVİ PARASI GÖNDERDİ
Hastanede parası olmadığı için iki gün bekletildiği ileri sürülen Cengiz İşler, kazayı öğrenin ailesinin1500 euro göndermesiyle tedaviye alındı. Bulgar hastanesindeki tedavisi tamamlanan İşler, 112 acil servis ekipleri tarafından Kapıkule sınır kapısında alınarak Edirne Devlet Hastanesi’ne getirildi.
ÖZEL DONANIMLI AMBULANSLA KAYSERİ'YE GETİRİLDİ
TIRşoförü Cengiz İşler, Edirne’den özel donanımlı ambulans ve hemşire eşliğinde Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirildi. Röntgeni çekilen İşler’in vücudunun çeşitli yerlerinde 9 kırık olduğu belirlendi. Tedavisi süren İşler’in hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi.
Cengiz İşler'in babası70 yaşındaki Salih İşler, oğlunun kaza geçirdiğini iki gün sonra duyduklarını belirterek, "Kaza, geçen salı günü olmuş.ÖğrenincedeBulgaristan’daki Türk Konsolosluğunu arayarak yardım istedim.Kapıkule Sınır Kapısı'ndaki dostlarımız sayesinde 1500 euro gönderdik. Oradaki ilk tedavisinin ardından, önce Edirne'ye oradan da içimiz rahat etsin diye Kayseri'ye getirdik" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler