Görüş Bildir

Bursa'da sahte para operasyonu!

Bursa'da polis yaptığı soruşturma kapsamında geçen yıl 36 bin lira sahte parayı klozete atarken yakalanan ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan C.K., bi kez sahte 8 bin Tl ile yakalandı.

Bursa'da sahte para operasyonu!
Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, daha önceden de ‘Piyasaya sahte para sürmek’ suçundan cezaevinden çıkan ve 22 ayrı dosyadan suç kaydı bulunan 28 yaşındaki C.K.’nın, tekrar İstanbul’dan Bursa’ya yüklü miktarda sahte para getirdiği bilgisine ulaştı. Şüphelinin merkez Osmangazi ilçesi Çarşamba Mahallesi’nde oturduğunu belirleyen ekipler, eve operasyon düzenledi. Evde yapılan aramalarda 8 bin lira sahte banknot ele geçirilirken, şüpheli C.K. ve sevgilisi S.Ö.(33) gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
POLİSİ FARK EDİNCE SAHTE PARALARI KLOZETE ATIP SİFONU ÇEKMİŞTİ
Şüpheli C.K., geçtiğimiz sene Nisan ayında, operasyon sırasında eve girmeye çalışan polis ekiplerini fark edince sahte paraların bir kısmını klozete atmış ve sifonu çekmişti. Evde yapılan aramalarda 38 adet 200, 584 adet 50 ve 5 adet 20 liralık banknot, toplamda 36 bin 900 lira değerinde para ele geçirilmiş ve çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.
Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi