Bursaspor Çanakkale şehitleri için yürüdü

Bursaspor'un taraftarlarından Teksas Grubu öncülüğünde ve çok sayıda kişi dün gece 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü Yürüyüşü gerçekleştirildi.

Bursaspor Çanakkale şehitleri için yürüdü
Yeşil- Beyaz’a gönül veren taraftarlardan oluşan yaklaşık 2 bin kişilik grup, Setbaşı’ndan Osmangazi ile Orhangazi Türbesi'ne kadar Mehter Takımı eşliğinde, yürürken, 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez', 'Çanakkale geçilmez' diye slogan atarak yürüdü.
Yürüyüşe Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, yeşil beyazlı yöneticiler Ali Turan ve Sadettin Garip, Kulüp Genel Müdürü İsmail Özdemir ve çok sayıda taraftar katıldı. Başkan Recep Bölükbaşı günün anlam ve önemiyle ilgili mesajı 100 yıl önce Çanakkale'deki şehitlerin verdiğini söyledi. Bölükbaşı, şöyle konuştu:
"Bu kadar duyarlı insanın burada bulunması, bizim geleceğimiz için çok anlamlı. Ben de kendimi burada görmek istedim ve çok mutlu oldum. Bu organizasyonu yapanlara ve Bursasporlulara teşekkür ederim. Çok duyarlı bir gece yaşadık. Böyle günleri unutmamamız, her yıl coşkuyla kutlamamız gerekiyor. İnşallah bundan sonra daha da coşkuyla kutlarız."
Yaklaşık 45 dakika süren yürüyüş Osmangazi ve Orhangazi türbelerinin bulunduğu Tophane’de sona erdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz